1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Menekşeli ile devam
Menekşeli ile devam

Menekşeli ile devam

Mormenekşe’de genel kurul dün akşam gerçekleşti

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe’de genel kurul dün akşam gerçekleştirildi. Genel kurulda başkanlığa tek aday isim olan Metin Menekşeli üyelerin onayını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Kulüp lokalinde gerçekleştirilen genel kurula yaklaşık 45’e yakın üyenin ilgi göstermesi memnunluk yarattı. Divan başkanlığını Selim Can, sekreterliklerini ise Cemal Öztüren ve  Durmuş Erkanlı yaptı.
Divan kurulu oluşturulduktan sonra kulüp başkanı Metin menekşeli 2013-2014 yılı faaliyet raporu okudu. Menekşeli, sezon içerisinde takımı lige hazırlamanın yanında tesis ve sporcu alt yapılarının da daha iyi hale getirmek için çalıştıklarını belirtti. Cemal Balses Stadı’nın türbinlerinin üzerinin kapatıldığını, alt yapıda bulunan 180 kişilik oyuncu kitlesi ile düzenli ve sitemli çalışma sonucunda iyi noktaya geldiklerin belirten Metin Menekşeli, uzun bir aradan sonra yükseldikleri süper ligde koymuş oldukları hedefe ulaştıklarına vurgu yaptı.
Mali raporu mali işler sorumlusu Ertuğrul Gazi açıkladı. Mali raporda kulübün 2013-2014 yılı gelirinin 477,000. TL, giderinin 477,000 TL, giderin olduğu, borcun 50,000 TL, olduğu açıklandı. Mali rapor üyeler tarafından onaylanarak aklandı.
Başkanlık seçiminde tek aday olan mevcut başkan Metin Menekşeli beşinci dönem için yeniden başkan seçildi. Mormenekşe Spor Kulübü başkanı Metin Menekşeli, eski yöneticiler ile birlikte yeni takviyeler yaparak güçlü bir yönetim kurulu oluşturacağı açıklandı. Bu arada teknik direktör Eralp Şerifoğlu nezaretinde yeni sezon çalışmalarına 15 Temmuz Salı günü başlanılacağı da açıklandı.

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur