1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Mehmetçik’e yakışır tesis
Mehmetçik’e yakışır tesis

Mehmetçik’e yakışır tesis

Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı yenilenerek hizmete girdi

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Mehmetçik Belediyesi tarafından yapılan Mehmetçik Belediyesi Bafra Halk Plajı yenilenerek hizmete girdi. Mehmetçik Belediyesi’nin öz kaynakları ile yaptığı tesis diğer belediyelere örnek olacak. Son günlerde Kuzey Kıbrıs’ta ücretsiz plaj yok tartışması yaşanırken Mehmetçik Belediyesi tarafından vatandaşlara kazandırılan tesis standartlara uygun yapıldı. Tesis 2008 yılında açıldı ancak yenilenerek bu yaz sezonu bölgeye kazandırıldı.
Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada 200 şemsiye ve 400 şezlong ile Halk Plajı vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi.

Sarıçizmeli: “400 kişinin üstünde hizmet verebiliyoruz”
Tesisin 400 kişiye şezlong hizmeti verebileceğini plaja girmek isteyenlerin ücretsiz giriş yapacağını söyleyen Sarıçizmeli şezlong kiralamanın 5 TL olduğunu belirtti. 2 tane sertifikalı cankurtaranın olduğunu söyleyen Sarıçizmeli 25 civarında personelin çalıştığını vurguladı. Sarıçizmeli yenilenen tesiste iki restoranın ve bir barın olduğunu, engelliler için tuvalet yer aldığını belirtti.  Tesise güvenlik için kamera sistemi de taktıklarını söyleyen Sarıçizmeli dünyada ‘Bossaball’ diye bilinen şişme voleybol sahasının getireceklerinin müjdesini verdi.

Bu haber toplam 2567 defa okunmuştur