Mehmetçik ‘Kaya’ gibi

Mehmetçik ‘Kaya’ gibi

Yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak belirleyen Mehmetçik, Kaya Holding Grubu ile imzalanan sponsorluk anlaşması sonrasında ismini Kaya Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği olarak düzenledi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Birinci Lig takımlarından Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü, yeni sezonda Kaya Holding Grubu ile imzaladıkları sponsorluk anlaşması ile ismini Kaya Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği olarak değiştirdi ve imzalanan protokolle tarihinde ilk kez hedefini Süper Lig olarak belirledi. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği toplantı salonunda gerçekleşen basın toplantısında şahit olarak Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin imza koyduğu anlaşmaya, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Göymen ile Kaya Holding Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cihangir Coşkun Kubilay imza attılar. İmza töreninde konuşan Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, “varılan bu anlaşmayla Mehmetçik tarihinde ilk kez Süper Lig’i telaffuz etmeye başladı” dedi. Mehmetçik Kulüp Başkanı Hüseyin Göymen ise, “Kaya Holding ile yaptığımız bu anlaşma sonunda bunca yıldır yaşadığımız maddi ve manevi sorunları ortadan kaldırmış durumdayız” dedi. Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Cihangir Coşkun Kubilay, “Belediye başkanı sayın Sarıçizmeli’nin girişimleri sonunda böylesi anlamlı bir olaya imza atıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Sarıçizmeli: “Mehmetçik gençliği layık olduğu yerlere gelecek”

Anlaşmaya şahitlik eden Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, “Asıl şimdi Mehmetçik gençliği layık olduğu yerlere gelecek” dedi. Cemil Sarıçizmeli, “Uzun yıllardır bölgede verdiği hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Kaya Holding Grubu, Mehmetçik Spor Kulübü ile yaptığı bu anlaşma sayesinde bölge gençliğine de büyük bir yatırım yapmış oluyor” dedi. Kaya Grubu’nun bölge insanına bu güne kadar sağladığı imkanlara da değinen Sarıçizmeli, “Bu anlaşmayla Mehmetçik Spor Kulübü hayal ettiği Süper Lig’e bir adım daha yaklaşmış oldu” dedi.

 

Göymen: “Kulüp tarihinde en üst ligde hiç mücadele etmedik”

Kaya Holding Grubu ile varılan antlaşma ile sağlanacak olan sponsorlukla maddi, manevi olarak tüm ihtiyaçların giderileceğinin altını çizen Mehmetçik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Göymen, “1943 yılında kurulan kulübümüz futbol takımının bugüne kadar geçen sürede hiçbir zaman en üst ligde yer almadı” dedi. Kulüp Başkanı Hüseyin Göymen, “Bunca yıldır yaşadığımız maddi manevi sorunları Kaya Holding Grubu ile aşmış durumdayız ve hayal ettiğimiz ancak varılan antlaşmayla hedeflediğimiz süper lige şimdi daha çok yakınız” dedi.

 

Kubilay: “Mehmetçik,bugünden sonra Kaya Mehmetçik oldu”

2003 yılından beridir Kaya Holdig Grubu olarak bölgeye Kaya Artemis Hotel yatırımı ile hizmet verdiklerinin altını çizen Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihangir Coşkun Kubilay, “15 yıldır bölgeye yaptığımız yatırımlarla hizmet etmekteyiz. Ancak bu günden itibaren belediye başkanı Cemil Sarıçizmeli sayesinde Mehmetçik Spor Kulübü’ne de adımızı vererek maddi manevi destek vermeye başladık” dedi. Geçmiş dönemlerde çiftçisine, esnafına, zanaatkarlarına iş imkanları ile kapılarını açtıklarını belirten Kubilay, “Bu imza ile bölge gençliğine de kapılarımızı sonuna kadar açtık” dedi. “Anlaşma bir yıllık gibi görüne bilir, ancak bizim için bu anlaşma çok uzun vadeli olarak düşünülmektedir” açıklamasını yapan Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihangir Coşkun Kubilay, “Mehmetçik gibi şanlı bir isimin önüne Kaya’yı koyarak Kaya Mehmetçik ismi ile daha da gurur duyduk” dedi.

Bu haber toplam 2497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.