1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mehmetcik galibiyetle tanıştı
Mehmetcik galibiyetle tanıştı

Mehmetcik galibiyetle tanıştı

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Takımsal Bilardo Ligi’nde 4. hafta geride kalırken Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği galibiyet ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

A+A-

Geçtiğimiz gün oynanan 4. hafta karşılaşmalarında iki karşılaşma 6-0’lık skor ile tamamlanırken, 3 karşılaşmadan da 4-2’lik sonuçlar elde edildi.

4. haftaya kadar ligde galibiyet alamayan Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği, Lefkoşa Belediyesi ile oynadığı karşılaşmadan 4-2’lik skorla galibiyet ile tanışırken 3 puanı hanesine yazdırmanın mutluluğunu yaşadı.

Oynan diğer karşılaşmalarda ise Akdeniz Spor Birliği, Alsancak Belediyesi’ni, Vakıflar Spor Kulübü ise Baf Ülkü Yurdu’nu aynı skor ile 4-2 mağlup etti. Ligin kayıpsız tek takımı Mağusa Gençlik Akademisi bir diğer Mağusa takımı Mağusa Spor Derneği karşısında 6-0 galip gelerek puanını 12’ye yükseltti ve liderliğini devam ettirdi.

Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ligin güçlü ekibi Doğu Akdeniz Üniversitesi Deniz Plaza Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup ederek puanını 9’a yükseltti ve averaj ile 2. Sıraya yerleşti.

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur