1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mehmet Turgut’a af çıktı
Mehmet Turgut’a af çıktı

Mehmet Turgut’a af çıktı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Serdarlı’da forma giyen ve disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı bırakılan Mehmet Turgut affedildi.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Serdarlı’da forma giyen ve disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı bırakılan Mehmet Turgut affedildi. Son hafta oynanan Çetinkaya karşısında oyundan çıkarken teknik direktör Sedat Devecioğlu’na karşı söylemlerde bulunan genç futbolcu, Devecioğlu’ndan ve yönetimden özür dileyerek affını istedi.

Durumu değerlendirmeye alan Devecioğlu ve Serdarlı yönetimi oyuncuyu affederek tekrardan takıma dönmesine izin verdi.  Affedilmesinin ardından dün takımla idmana da çıkan Mehmet Turgut, hocasından özür dilediğini ve böyle bir olayın bir daha yaşanmayacağını söyledi.

Samory döndü
Öte yandan sezon başında Serdarlı’nın kadroya kattığı fakat geçirdiği sakatlık sebebiyle kadrodan çıkarmak zorunda kaldığı Emmanuel Samory takımla idmanlara başladı. Uzun süren sakatlığını atlatan başarılı orta saha oyuncusu, hafta başından beridir takımla idmanlara çıkıyor. Serdarlı’nın devre arasında Thierry Ako ile yolları ayırıp yerine Samory’yi transfer etmesi bekleniyor.

Umut Göktaş’ın adı geçiyor
Bir yandan yerli transfer çalışmalarına da başladığı öğrenilen Serdarlı’nın bazı oyuncularla adı anılmaya başladı. Lapta’da kadro dışı bırakılan Umut Göktaş’ın taliplerinden birinin de Serdarlı olduğu iddia edilirken, kırmızı beyazlıların bazı bölgelere de transfer yapmak için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur