Mehmet Kadri’den buraya kadar

Mehmet Kadri’den buraya kadar

Baf Ülkü Yurdu Başkanı Mehmet Kadri, YENİDÜZEN’e konuşarak 19 Haziran’da yapılacak Genel Kurulda aday olmayacağını açıkladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda Başkan Mehmet Kadri, görevine devam etmeyeceğini açıkladı. YENİDÜZEN’e konuşan Kadri, devam etmeyeceğini yönetime bildirdiğini ve görevi gençlere devretmenin vakti geldiğini söyledi.

 

Kadri: “Artık yoruldum, görevi gençlere devretmenin vakti geldi”

Baf Ülkü Yurdu Başkanı Mehmet Kadri YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Kadri, 19 Haziran Pazartesi akşamı kulübün yapılacak olan Olağan Genel Kurulu’nda yeni dönemde başkanlık görevi için aday olmayacağını yönetime bildirdiğini söyledi. Kadri, bugüne kadar 3 kez başkanlık yaptığını, 9 kez de çeşitli yönetimlerde bulunduğunu aktararak, artık çok yorulduğunu ve bundan sonraki dönemde görevi gençlere devretmenin vakti geldiğini ifade etti. Her zaman Baf Ülkü Yurdu’na desteğe devam edeceğini belirten Mehmet Kadri, gençlerin bu önemli görev için kolları sıvamasını temenni etti.

 

70.Yıl kutlanıyor

1947’de kurulan Baf Ülkü Yurdu, 26 Mayıs akşamı Girne’de gerçekleştireceği dayanışma yemeğiyle birlikte 70’inci yılını kutluyacak. Baf Ülkü Yurdu, 70 yıllık süreçte 4 kez Süper Lig şampiyonluğu elde etti.

Bu haber toplam 2064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.