1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Meclis Pazartesi toplanacak
Meclis Pazartesi toplanacak

Meclis Pazartesi toplanacak

Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Meclis Genel Kurul toplantısında bugün yine nisap sağlanmamasının ardından açıklama yaptı, meclisin toplantılarına Milletvekili heyetinin adaya döndükten sonra devam edileceğini duyurdu

A+A-

Meclis Başkan Teberrüken Uluçay başkanlığında bugün iki kez toplanmayı deneyen Meclis Genel Kurulu  nisap sağlanamadığı için yine toplanamadı. 

Meclis Genel Kurulu, pazartesi ve dün de hükümeti oluşturan partilerin bazı milletvekilleri yurt dışında bulunduğu, muhalefet partileri de nisabın oluşmasına destek vermediği için toplanamamıştı.

Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay, Meclis Genel Kurul toplantılarına milletvekili heyetinin adaya döndükten sonra devam edileceğini duyurdu

Uluçay’ın açıklaması şu şekilde;

Meclisimiz, rutin toplantılarına Cumhuriyet Meclisi’ni temsilen yurtdışında gerçekleşen Uluslararası toplantılarda görevlendirilen Milletvekili heyetimizin görev süresini tamamlayarak adaya dönmesi ile devam edecektir.

Bu gerekçeyle Cuma gününe kadar nisap sağlanamayacağından genel Kurul Toplantıları İçtüzük gereği 24 saat sonraya ertelenecek ve Pazartesi günü olağan toplantısını gerçekleştirecektir.

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur