1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Meclis Başkanı Siber, TC Cumhurbaşkanı Gül ile görüşüyor
Meclis Başkanı Siber, TC  Cumhurbaşkanı Gül ile görüşüyor

Meclis Başkanı Siber, TC Cumhurbaşkanı Gül ile görüşüyor

Siber, 27 Kasım Çarşamba saat 11.30’da TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile baş başa görüşecek; saat 11.45’te ise heyetler arası görüşmelere geçilecek.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’in başkanlığında, Meclis Divan üyelerinden oluşan heyet, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in davetlisi olarak bugün  Ankara’ya gidecek. Siber, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile de görüşecek.

Ankara’ya gitmek üzere, Ercan Devlet Havalimanı’ndan bugün saat 10.30’da ayrılacak olan heyet, temaslarına saat 15.30’da Anıtkabir ziyareti ile başlayacak. Anıtkabir’de çelenk konulacak, Şeref Özel Defteri imzalanacak ve Kurtuluş Savaşı Müzesi gezilecek. Aynı gün saat 16.30’da Türkiye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ile görüşecek heyet, saat 19.30’da da KKTC Ankara Büyükelçisi Mustafa Lakadamyalı tarafından verilecek akşam yemeğine katılacak.

Siber, 27 Kasım Çarşamba saat 11.30’da ise TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile baş başa görüşecek; saat 11.45’te ise heyetler arası görüşmelere geçilecek.

Siber Başkanlığındaki Meclis heyeti, saat 12.30’da da TBMM Başkanı Çiçek tarafından onurlarına verilecek öğle yemeğine katılacak. Heyet aynı gün saat 14.00’te Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecek.

Meclis Başkanı Sibel Siber ile Meclis heyeti, temaslarını tamamlamasının ardından, 28 Kasım Perşembe günü saat 18.45’te Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne dönmek üzere Ankara’dan ayrılacak.

Siber’in Başkanlığı’ndaki heyette, Başkanlık Divan Üyeleri; İdare Amiri Özdemir Berova, Divan Katipleri Menteş Gündüz, Fazilet Özdenefe Kürşat, ve Erdal Özcenk ile Meclis Genel Sekreteri Fisün Aksun ve Özel Kalem Müdürü Ahmet Muratoğlu yer alıyor.

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur