1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Maxim Royal’de eğlence dorukta
Maxim Royal’de eğlence dorukta

Maxim Royal’de eğlence dorukta

Türkan Arslan’ın doksanlardan günümüze gelen en güzel şarkılarıyla başlayan gece, başarılı cabaret-show yıldızı Gediz’in şovu ile devam etti.

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel içinde konuklarını ağırlayan ve Kıbrıs gecelerinin en önemli mekanı haline gelen Maxim Royal, yine eğlence dolu bir geceye imza attı. Türkan Arslan’ın doksanlardan günümüze gelen en güzel şarkılarıyla başlayan gece, başarılı cabaret-show yıldızı Gediz’in şovu ile devam etti.

Son dönemlerin en başarılı kadın seslerinden Sevda Özkaran’ın sahneye çıkmasıyla eğlence zirveye taşındı. Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş gibi başarılı isimlerin en güzel şarkılarını seslendiren sanatçı; tam anlamıyla bir arabesk gecesi yaşattı. Konser programlarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Sevda Özkaran, iki saatlik bir uykuyla Eskişehir konserinden geldiğini fakat Maxim Royal ve konuklarından aldığı enerji ile bomba gibi bir gece yaşanacağını söyledi.

sse.jpg

Sevda Özkaran, hayranlarına bir de sürpriz yaptı. Yepyeni bir çalışmasının müjdesini veren Sevda Özkaran, bir zamanların en sevilen şarkılarından olan ‘’Hatıran Yeter’’e yepyeni bir soluk getirdiğini ve çok yakında şarkının piyasada olacağını söyledi.

Bu haber toplam 4735 defa okunmuştur