1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Maxim Royal’de eğlence başladı
Maxim Royal’de eğlence başladı

Maxim Royal’de eğlence başladı

Kıbrıs’ta görülmemiş gazino kültürünü konuklarına farklı bir masal ile anlatan Maxim Royal’de bu hafta sonu da eğlence, coşku tavan yaptı.

A+A-

Kıbrıs’ın en güzel gecelerinin yaşandığı Maxim Royal’de eğlence fırtına gibi esti. Kıbrıs’ta görülmemiş gazino kültürünü konuklarına farklı bir masal ile anlatan Maxim Royal’de bu hafta sonu da eğlence, coşku tavan yaptı. Üçüncü sezonuna geçtiğimiz giren Maxim Royal görülmemiş bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Gece bu yıl Maxim Royal sahnesine merhaba diyen başarılı ses Türkan Arslan’ın güzel şarkılarıyla başladı. İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından namı dünyaya ekol olmuş Cahide Cabaret’in başarılı şovlarını da adamıza taşıyan Maxim Royal’de tempo hiç düşmedi. Son dönemde başarılı oyunculuğu ile tiyatroya da imza atan ünlü şov sanatçısı Gediz dansları, şarkıları ve seyirciler arasında yaptığı esprileri ile geceyi adeta uçurdu. Gecenin final bölümünde Türkiye’nin parlayan yıldızı; son dönemin en iyi seslerinden Güven Yüreyi ‘’Sen Maşallah’’şarkısı ile kendisini izlemeye gelen konuklarına dört saatlik bir müzik ziyafetinin ateşini yaktı. Son dönemlerde Türkiye’nin hemen hemen her yerinde sahne almaya başlayan Güven Yüreyi başarısının verdiği mutlulukla yakında gelecek olan yepyeni şarkısında müjdesini verdi. Yoğun bir tempo içinde konserden konsere koşturan başarılı sanatçı gecede yine yoğun bir istek tablosuyla karşılaştı.

m1-009.jpg

Gecede gelen isteklere tek tek yer veren sanatçının son dönemlerde arabesk müziğini başarılı bir şekilde yorumlaması ve izleyiciler tarafından çok beğenilmesi şuan Türkiye’de sadece arabesk konseptli konserlerinin de başlama sebebi oldu. Sahnesine gece yarısı kısa bir ara veren sanatçı bu kez yerini oryantal şova bıraktı. Bir çok kutlamanın yapıldığı gece yine güzellikler içinde perdelerini kapadı.

Bu haber toplam 4151 defa okunmuştur
Etiketler :