1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Maskeli soyguncu kayıp!
Maskeli soyguncu kayıp!

Maskeli soyguncu kayıp!

Polis, 12 Aralık akşamı saat 19:00 sıralarında yüzü maskeli ve elindeki maket bıçağıyla markete giren ve yaklaşık 2 bin TL değerindeki nakit parayı çalarak ortadan kaybolan soyguncuya henüz ulaşamadı…

A+A-

Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren ‘Starling Express’ soyan yüzü maskeli hırsızın izine henüz rastlanmadı…

Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren ‘Starling Express’i soyan yüzü maskeli hırsız henüz tespit edilemedi.

Polis, 12 Aralık akşamı saat 19:00 sıralarında yüzü maskeli ve elindeki maket bıçağıyla markete giren şahıs, yaklaşık 2 bin 732 TL nakit parayı çalarak ortadan kaybolan soyguncu ile ilgili soruşturmanın devem ettiğini açıkladı.

Kar maskeli soygun…

Kar maskesi giyen, gözlük ve eldivenli olan soyguncu, marketin giriş kapısının dibindeki kasada görev yapan kasiyeri bıçakla tehdit ederek, kasadaki tüm kağıt paraları alarak kaçmıştı.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin başlattığı soruşturma kapsamında soyguncunun durduğu noktada ayak izi araması yapmış, kaçtığı yöne doğru incelemelerde bulunmuştu.  Soyguncunun olayda kullandığı maket bıçağının, ‘Starling Express’ten biraz ileride bulunduğu belirtilmişti.  Kamera kayıtlarını inceleyen polis geçtiğimiz akşam başlattığı soruşturmayı geniş çaplı sürdürürken, her yer de yüzü maskeli şahısı arıyor. (YD)

Bu haber toplam 1519 defa okunmuştur