Masa tenisi Dr. Küçük’ü unutmadı

Masa tenisi Dr. Küçük’ü unutmadı

Masa Tenisi Federasyonu, 18’inci Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları için adamıza gelen ekiplerle birlikte basın toplantısı düzenledi.

A+A-

Hüseyin Kıral

KKTC Başbakanlık, Spor Dairesi himayelerinde 10-28 Ekim 2018 tarihleri arasında ülkemizde gerçekleşecek olan “18. Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları” için Masa Tenisi Federasyonu katılımcı ülkelerle basın toplantısı düzenledi. Lefkoşa Eziç Restoran’da gerçekleşen basın toplantısında oyunlara katılan ülkelerin yöneticilerin yanı sıra masa Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

Bekiroğulları: “Sporcularımız adına mutluyuz”

U18 KKTC Masa Tenisi Milli Takımı ile Dr. Küçük Spor Oyunları’nda mücadele edeceklerini belirten Masa Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Bekiroğulları, “Burada merhum liderimiz Dr. Fazıl Küçük’ü bir kez daha anmanın gururunu yaşarken, üçüncü ülke sporcuları ile maçlar yapmalarına olanak sağlandığı için, sporcularım adına mutluyum” dedi. Masa Tenisi Federasyonun organizasyonunda KKTC U18 Milli takımının yanı sıra Türkiye, Almanya, Belarus, Bosna Hersek ve Ukrayna’dan U18 milli takımları organizasyona katılıyor. 

 

“5 branşta, 19 ülkeden 431 sporcu mücadele edecek”

Öte yandan, Masa Tenisi Federasyonu’nun dışında Bilardo, Tekvando, Güreş ve Badminton Federasyonu da bu yıl oyunlarda mücadele eden federasyonlar olurken, Dr. Küçük Oyunları’nda, 5 branştan, 19 ülkeden, 431 sporcu mücadele edecek. Oyunlarda, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanı sıra, Türkiye, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Rusya, Makedonya, Gürcistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Kosova, Kırgızistan, Almanya, Romanya, İskoçya, Moldova, İran, Norveç ve Özbekistan’ın yer alıyor.

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.