1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Marıe'yi babası kaçırdı!
Marıe'yi babası kaçırdı!

Marıe'yi babası kaçırdı!

Marie Eleni’nin babasının avukatı tarafından yapılan açıklamada, baba-kızın şu an beraber oldukları belirtildi, ancak nerede olduklarına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

A+A-

Lefkoşa'nın güneyindeki “Dasupoli” bölgesinde bulunan bir okul öncesi eğitim merkezinden, bu sabah saat 07.45’te, 4 yaşındaki Marie Eleni Grimsrud adlı bir kız çocuğunun kaçırılması üzerine Kıbrıs Rum polisi alarma geçti.

Kıbrıs Rum haber kaynaklarına göre, kaçırılma anında pembe bir tişört ile pembe tayt giyen kız çocuğu, 2 ya da 3 maskeli şahıs tarafından siyah Range Rover marka arabaya bindirildi. Kız çocuğu, annesinin arabasından indiği sırada kaçırılarak, zorla arabaya bindirildikten sonra kaçıp gözden kayboldu.

Polis, çocuğu kaçıran şahısların Kıbrıs'ın kuzeyi üzerinden veya Kıbrıs’ın güneyindeki havaalanları/limanlar aracılığıyla kaçmasını önlemek için harekete geçti. Aramalara, polis helikopteri de katılıyor.

Olayla ilgili Kıbrıs Rum Polisi Genel Müdürlüğü bünyesinde kriz masası da oluşturuldu ve bu gibi durumlarda öngörülen planlar da uygulamaya kondu.

Kız çocuğunun annesinin Kıbrıslı Rum, babasının da Norveçli olduğu ve karı-kocanın boşanmış olduğu belirtilirken, velayeti annede bulunan çocuğun geçen yıl da kaçırılmaya çalışıldığı; ancak Interpol’ün elindeki ihbar sayesinde, kaçırma girişiminin önlendiği ifade ediliyor.

araba.jpg

Güneyde kaçırılan 4 yaşındaki Marie E.Grimsrud'un kuzeye geçirilme ihtimaline karşı kuzeyde de polis alarma geçti. Kermiya'da araçlar didik didik aranıyor

 

SOSYAL MEDYADA ÇAĞRI YAPILDI

4 yaşındaki Marie Eleni Grimsrud'un  kuzeye geçirilme ihtimaline karşı sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden de çağrı yapıldı.

DİKKAT!

Marie Eleni Grimsrud (K-4) isimli çocuğu kaçıran siyah renkte Range Rover marka aracı aramaktadır. Kaçırma olayı bu sabah 07:45'de (27/04/2017) Dasoupoli'de bulunan çocuk yuvasının önünde gerçekleşmiştir. Başlık takan 2 yabancı tarafından annesinin arabasından alınıp siyah renkte Range Rover araca koyularak bilinmeyen bir yöne doğru kaçmışlardır.

BABA KAÇIRDI İDDİASI

Öte yandan Politis gazetesinin haberine göre, minik çocuğun babasıTorkel Grimsrud tarafından kaçırılmış olabileceği belirtildi.

Grimsrud'un “torpido” lakaplı 60 yaşında  bir Norveç vatandaşı olduğu bildirildi. Haberde ayrıca pek çok ülkede ‘paralı asker’ olarak çalışan Grimsrud'un 100’den fazla insan öldürdüğü iddia edildi.

baba.jpg

Torkel Grimsrud

 

SAAT: 14.00

"MARIE BABASIYLA BİRLİKTE"

Lefkoşa’nın “Dasupoli” bölgesindeki bir okul öncesi eğitim merkezinden bu sabah kaçırılan 4 yaşındaki Marie Eleni Grimsrud’un şu anda babasıyla birlikte olduğu bildiriliyor.

Kıbrıs Rum haber kaynaklarına göre, Marie Eleni’nin babasının avukatı tarafından yapılan açıklamada, baba-kızın şu an beraber oldukları belirtildi, ancak nerede olduklarına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Rum polisinin yürüttüğü soruşturma kapsamında da, öğleden önce, çocuk kıyafetleri ve ayakkabıları bulundu; bunların Marie Eleni’ye ait olup olmadığı araştırılıyor.

 

Bu haber toplam 14587 defa okunmuştur
İlgili Haberler