1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maratona memnun edici ilgi
Maratona memnun edici ilgi

Maratona memnun edici ilgi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor, SOS Çocukköyü Gülüyor” Maratonu heyecanı yaklaşırken büyük organizasyona katılım sayısı gün geçtikçe çoğalıyor

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 22 Ekim Pazar günü gerçekleşecek “Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor, SOS Çocukköyü Gülüyor” Maratonu heyecanı yaklaşırken büyük organizasyona katılım sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Gerek şahıs gerek grup olarak, gerekse kurum ve kuruluşlar bazında maratona katılımların memnuniyet verici bir şekilde katlanarak arttığı başkent Lefkoşa’da LTB’nin gelenekselleşen büyük sosyal ve sportif organizasyonuna kayıtlar 3 koldan sürüyor. LTB ekiplerinin hem belediye önündeki standda hem de gezici ekipleri yanı sıra SOS Çocukköyü Derneği ekipleri de farklı noktaları kapsayan kayıt güzergahı programı oluşturdu.
Elde edilecek gelirin, SOS Çocukköyü’ndeki çocukların eğitim ve sosyal aktivitelere ulaşımında gerekli olan aracın alınmasında kullanılacağı maratonda kayıt ücreti en az 20 TL olarak belirlendi. Kayıtlar, LTB Binası önünde 08:30-17:30 saatleri arasında sürerken maratona katılmak isteyenler 4 km için 21 Ekim Cumartesi günü saat 08:30 ile 17:30 ve 22 Ekim Pazar günü ise saat 10:00’a kadar kayıt yaptırabilecek. 8 ile 21 km için ise 20 Ekim Cuma günü saat 17:30’a kadar kayıt yaptırılması gerektiği belirtildi.

 

Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur
Etiketler : ,