1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mapfree’den sezona merhaba
Mapfree’den sezona merhaba

Mapfree’den sezona merhaba

Mapfree Yaşam Spor Kulübü dün, 2014-2015 sezonunu Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği lokalinde yaptığı bir etkinlikle açtı

A+A-

Necmi Belge
Kuzey Kıbrıs’ın ünlü firmalarından Oşan Grup’un sponsorluğunu yaptığı ve basketbol ile masa tenisi dallarında faaliyet gösteren Mapfree Yaşam Spor Kulübü dün, 2014-2015 sezonunu Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği lokalinde yaptığı bir etkinlikle açtı.
Açılış törenine, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Siber Siber, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, sporcular ve çok sayıda konuk katıldı.

Şan: “Amaç ülke gençliğine hizmet”
Açılışta ilk konuşmayı Mapfree Yaşam Kulübü Başkanı Ali Şan yaptı. Başkan Şan, konuşmasında, ülke gençliğine hizmet için firma olarak ellerini taşın altına koyduklarını söyledi. Bu bağlamda, basketbol ile masa tenisi dallarında çok sayıda çocuk ve gence hizmet sunduklarını ve Türkiye’de de başarılı olduklarını belirten Ali Şan kendilerine katkı koyan herkese ve özellikle, halk ile aralarında köprü kuran, iletişimi sağlayan spor medyasına  teşekkür ettiğini  sözlerine ekledi.

Muhtaroğlu: “Büyük işlere imza attık”
Başkan Ali Şan’dan sonra söz alan Mapfree Yaşam Spor Kulübü As Başkanı Ödül Muhtaroğlu, Kasım 2013’te kurulan ve kuruluşunda henüz bir yılını bile tamamlamayan Mapfree Yaşam Spor Kulübü’nün, büyük işlere imza attığını söyledi.
Muhtaroğlu, gençlerden hatta çocuklardan başlayarak topluma katkı koyan Mapfree Yaşam Spor Kulübü’nün gelişerek büyüyeceğini sözlerine ekledi.

Karaca: “Kuzey Kıbrıs’a katkı koymaktan çekinmeyeceğiz”
Törende, son olarak konuşlan AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Kuzey Kıbrıs’ta bulunmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Karaca, AKP iktidarının 12 yıldır Türkiye’nin kaderini değiştirdiğini, borç alan bir ülkeden borç veren bir ülkeye dönüştüğünü ifade ederken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne de her türlü katkıyı koymaktan çekinmeyeceklerini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından, Mapfree Yaşam Kulübü’ne katkı koyanlara plaket takdim edildi. Açılış töreni, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ile AKP İstanbul Milletvekili Harun Karaca arasında oynanan masa tenisi maçına müteakip, bir kokteylle sonlandı.

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur