1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. MANGO, sezonun en şık bayanını belirliyor!
MANGO, sezonun en şık bayanını belirliyor!

MANGO, sezonun en şık bayanını belirliyor!

Profesyonel fotoğraf çekimine katılacak bayanlar, etkinliğe katılırken, giydikleri kıyafetlerden en az bir tanesi MANGO’nun yeni sezon ürünü olması gerekiyor.

A+A-




10 Nisan - 7 Mayıs tarihleri arasında MANGO Lefkoşa Dereboyu Mağazası'ndan tek faturada, 200 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm bayanları, 8-9 Mayıs tarihlerinde profesyonel fotoğraf çekimine katılmaları için davetiye verilecek. Profesyonel fotoğraf çekimine katılacak bayanlar, etkinliğe katılırken, giydikleri kıyafetlerden en az bir tanesi MANGO’nun yeni sezon ürünü olması gerekiyor.

Bu etkinliğin gerçekleşeceği 2 gecede, MANGO Mağazası geç saatlere kadar açık olacak ve gece boyunca canlı DJ performansının yanı sıra, tüm alışverişlerde % 10 indirim uygulanacak.

Profesyonel fotoğrafçı tarafından çekilen tüm fotoğraflar Barselona'daki juri tarafından değerlendirilecek. Bu sezonun stilini en başarılı şekilde temsil eden bayan, sezonun en şık bayanı seçilecek ve MANGO'dan 750 TL'lik hediye çeki kazanacak.

En başarılı 10 bayana teşvik ödülü olarak, profesyonel fotoğraf çekimindeki fotoğraflardan bir digital Look Book oluşturulacak ve MANGO merkezinden, Kuzey Kıbrıs'taki tüm MANGO müşterilerine e-mail ile gönderilecek.

Teşvik ödülü alan bayanların profesyonel fotoğrafları, Barselona’dan MANGO’nun merkez ofislerinden, MANGO markalı Facebook profil resmi ve ana görseli (cover imajı) olarak hazırlanacak.
Bu ödüle layık bulunan bayanların, markanın yerel yüzü şeklinde, MANGO logolu fotoğrafları, Facebook profillerinde 2 hafta süre ile paylaşmaları için seçilen kişilere gönderilecek.

Bu haber toplam 10114 defa okunmuştur