1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Maliye 7 milyon TL fazla ile devredildi
Maliye 7 milyon TL fazla ile devredildi

Maliye 7 milyon TL fazla ile devredildi

Maliye Bakanlığı’nda görev devir teslimi yapıldı, Hasan Başoğlu görevi Zeren Mungan’dan devraldı

A+A-

CTP/BG-UBP hükümetinin yeni Maliye Bakanı Hasan Başoğlu, görevi Zeren Mungan’dan devraldı.

Görev devir-teslimi için Maliye Bakanlığı’nda tören düzenlenirken, törende Bakanlık müsteşarı, özel kalem ve bakanlığa bağlı dairelerin müdürleri de hazır bulundu.
Görevini devreden bakan Zeren Mungan, Başoğlu’na yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarı ve kolaylık temennisinde bulundu. Mungan, bakanlığa bağlı dairelerin müdürlerini de Başoğlu’na tanıttı.

Mungan: Daha iyi seviyelere…
Görevini Hasan Başoğlu’na devreden bakan Zeren Mungan yazılı bir açıklama yaparak bakanlıkta kaldığı süreyi değerlendirdi, bazı verileri kamuoyuyla paylaştı.
Mungan, Maliye Bakanlığı’nı çalışma arkadaşları ile birlikte görevi teslim aldığı 14 Haziran 2013’ten daha iyi bir noktaya getirmenin ve bu şekilde devretmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.
Mungan kendisiyle işbirliği içerisinde çalışan STÖ’ler ve gerçek/tüzel kişilere de teşekkür ederek, görev döneminde Maliye Bakanlığı’nın yasal mevzuat çerçevesinde yapacağı görevler yanında, kamu maliyesinin daha iyi seviyelere gelebilmesi için, kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanılması, hesap verebilirlik ve mali saydamlığın sağlanması, bütçe disiplini ve tasarrufu ilkeleriyle görev yapıldığını kaydetti.

Bu haber toplam 1509 defa okunmuştur