1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mali Genel Kurul 15 Haziran’da
Mali Genel Kurul 15 Haziran’da

Mali Genel Kurul 15 Haziran’da

KTFF Yönetim Kurulu, Mali Genel Kurul’un 15 Haziran’da yapılacağını duyurdu.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Yönetim Kurulu, Mali Genel Kurul’un 15 Haziran’da yapılacağını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada Genel Kurul’un 15 Haziran saat 17.00’de Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda yapılacağı belirtildi. Genel Kurul’da 1 Mayıs 2014 - 30 Mayıs 2015 tarihleri arasındaki Mali ve Faaliyet raporları üyelere sunulacak ve onay istenecek.

Dilek ve temenniler kısmında sunum yapılabilecek
Serdarlı’nın 25 Mayıs tarihli dilekçesini değerlendiren Yönetim Kurulu, konu ile ilgili olarak ayrıca bir Genel Kurul yapılası gerekmediğini, Mali Genel Kurul’un dilek ve temenniler gündem maddesinde gerekli sunumların yapılabileceğini belirtti.

Yükselme Ligi Organizasyon Komitesi kuruldu
Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada Yükselme Ligi Organizasyon Komitesi kurulduğunu açıkladı. KTFF Asbaşkanı Ali Karavezirlerin Komite Başkanı olduğunun belirtildiği açıklamada, üyeliklere Turgay Çağer, Niyazi Güvenir ve Sinan Gece getirildi. Bu sezon uygulanacak olan bu statü ile Yönetim Kurulu’nun Yükselme Ligleri üzerindeki tüm yetkilerini komite yürütecek.

Ligler tescil edildi
Yönetim Kurulu, 2014–2015 futbol sezonunda K-Pet Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, A2 Süper Lig, A2 1. Lig, A2 2. Lig, Ahmed Sami Topcan Kupası ve Pepsi Kıbrıs Kupası sonuçlarının KTFF Müsabaka Talimatı'nın 9. Maddesi hükmü saklı kalmak üzere, hakem raporlarındaki sonuçlara ve bu sonuçlar esas alınarak düzenlenen puan cetvellerine göre, KTFF Müsabaka Talimatı'nın 28. Maddesi hükmü gereğince tesciline karar verdi.

Hükmen mağlubiyetler ve ligden çekilme
Tamsu U15 Ligi karşılaşmalarıyla ilgili olarak LOK tarafından yapılan raporlama gereği Yalova maçına çıkmayan Zümrütköy’ün, Baf Ülkü Yurdu maçına çıkmayan Lefke’nin ve Balıkesir maçına çıkmayan Vadili’nin hükmen mağlup sayılmasına karar verildi. Vadili ve Zümrütköy’ün ligden çekilmesi sonrası bu ligde oynanacak olan tüm karşılaşmaların fikstürdeki rakipleri lehine hükmen galibiyet olarak tescil edilmesine karar verilirken, Yalova’nın Binaltı ile oynadığı karşılaşma süresince Teknik Sorumlu bulundurmamasından dolayı Yalova’ya 400 TL para cezası verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Değirmenlik karşılaşmasında U15 Statüsü Madde 15’i ihlal eden Görneç’in 3 puanı silindi.

Bu haber toplam 1391 defa okunmuştur