“Mağusa’ya kazanmaya gidiyoruz”

“Mağusa’ya kazanmaya gidiyoruz”

Son üç haftada arka arkaya aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Lefke’de golcü oyuncu Kasım Tağman ile kaptan Aykut Esmeraslan MTG maçı için iddialı konuştu.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in başlaması ile birlikte arzuladığı sonuçları elde edemeyen Lefke’de son üç haftada alınan arka arkaya galibiyetler neticesinde takımın moral ve motivasyonunun yerine geldiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak gazetemize konuşan Lefke’nin golcü futbolcusu Kasım Tağman ve kaptan Aykut Esmeraslan, “Mağusa deplasmanında ortaya koyacakları mücadele sonunda lider Mağusa Türk Gücü (MTG) karşısında galip gelerek, Lefke’ye döneceklerini” söylediler. Her iki oyuncuda MTG’nin çok güçlü bir kadro yapısına sahip olduğunu, ancak son haftalarda takım olarak kendi takımları Lefke’nin de çok iyi mücadele ettiğinin altını çizerken, “Mağusa’ya kazanmaya gidiyoruz” dediler.

 

Tağman: “Sakatlıktan yeni çıktım, anacak kendimi iyi hissediyorum”

Sakatlık nedeni ile sezona ligin üçüncü haftasından itibaren takımda yer aldığını, bu güne kadar doktor kontrolünde sahaya çıktığını ve oynadığı karşılaşmalarda elinden geleni yapmaya çalıştığının altını çizen Lefke’nin ve ülkemizin golcü oyuncusu Kasım Tağman, “Sakatlığım tamamen iyileşmese de kendimi çok iyi hissediyorum. Binatlı, Baf ve Gönyeli maçlarını kazanmamız takım olarak motivemizi artırdı, Mağusa Türk Gücü karşısında kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Kasım Tağman yaptığı açıklamada “Üst üste kazanmamız moral ve motivasyonumuz artması yönünde bizim için çok önemliydi, bunu başardığımız için takım olarak mutluyuz. Bu akşam karşılaşacağımız takım, bu ligin lideri ve güçlü bir takım, ancak bizde saha içerisinde iyi mücadele ediyoruz” dedi.

 

Esmeraslan: “Mağusa’ya tam kadro ve kazanmak için gidiyoruz”

Takımın tüm eksik yönleri yavaş yavaş giderildiğini, sakat oyuncuların iyileşip forum tuttuğunun altını çizen Lefke takım kaptanı Aykut Esmeraslan, “Hafta içi çok iyi bir hazırlık geçirdiklerini, dün akşamdan itibaren kampa girdiklerini ve sadece MTG maçını düşündüklerini” söyledi. Kaptan Aykut, “Lig lideri Mağusa Türk Gücü iyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım olduğunu, ancak yavaş yavaş takım kurgularının yerine oturduğunu, tam kadro olarak Mağusa’ya gideceklerini ve üç puanı alıp Lefke’ye döneceklerini” söyledi.

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.