1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa’da kazanan yok: 1-1
Mağusa’da kazanan yok: 1-1

Mağusa’da kazanan yok: 1-1

Sekelistan ile Padanya karşılıklı gollerle ikinci maçlarını beraberlikle tamamladı

A+A-

STAT: Dr. Küçük Stadı
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Halil E. Canaloğlu, Doğan Elmalı

SEKELİSTAN: Adrian Horvat, Petru Benkö-Birô, Csaba Csizmadia, Tamas Vizi (Dk.72 Balasz Csiszer), Laszlo Szocs, Robert Ilyes (Dk.11 Arhur Györgyi), Lorand Szocs (Dk.68 Denes Csiki), Attila Csuros, Szabolcs Kis (Dk.73 Szabolcs Manya), Barna Bajko

PADANYA: Marco Murhiero, Sbastiano Molinari, Andrea Azzolin, Roberto Rudi, Danny Magne (Dk.72 Nicolas Dossi), Nicola Mazzotti, Andrea Rota (Dk.65 Marco Garavelli), Alberto Forlani (Dk.58 Antonio Pizzola), Fabricio Porcel de Peralta (Dk.66 William Rosset), Gabriele Piantoni, Carmine Marrazzo

GOLLER: Dk.80 Laszlo Szocs (Sekelistan) - Dk.7 Lorand Szocs (KK) (Padanya)

Kanı Aldağ

CONIFA Euro 2017’nin B Grubu mücadelesinde Szekely Land ile Padanya karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda taraflar kaydettikleri gollerle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın 7’nci dakikasında Padania, rakipten Lorand’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın tamamlanmasına kısa bir süre kala 80’inci dakikada Sekelistan Laszlo’nun attığı golle skoru eşitledi ve maç bu sonuçla sona erdi. Sekelistan bu beraberlikle turnuvadaki ilk puanını alırken Padanya puanını 4 yaptı.

Karşılaşmada Maçın Adamı ödülüne Sekeliztan’dan Arthur Györgyi layık görüldü. Arhur’a ödülünü Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Kemal Köseoğlu takdim etti.

Sekeliztan bugün grubundaki son maçını Girne’de Ellan Vannin ile oynayacak. Padanya ise Lefkoşa’da Felvidek ile yarı finale çıkma mücadelesi verecek.

Bu haber toplam 1994 defa okunmuştur
Etiketler :