1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mağusa'da kavga
Mağusa'da kavga

Mağusa'da kavga

Mağusa’da dün M.M (E-25) ile Sabahattin Bilir (E-60) arasında çıkan kavgada, M.M tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile Bilir’i sol kalçası ve sol ayak dizi altından yaraladı.

A+A-

Mağusa’da dün M.M (E-25) ile Sabahattin Bilir (E-60) arasında çıkan kavgada, M.M tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile Bilir’i sol kalçası ve sol ayak dizi altından yaraladı. Bilir, Mağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavi sonrası taburcu edildi, M.M ise tutuklandı.


EV YANGININDA BİR KİŞİ ZEHİRLENDİ

Lefkoşa’da Ahmet Yıldıran Güvenler’in evinin arka odası, avludaki gazlı şofbenin muhtemelen gaz çakacağından dolayı patlaması sonucu alev aldı. Odanın ve oda içerisindeki pek çok eşyanın zarar gördüğü yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın sonucu dumandan zehirlenen Güvenler, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kontrol altına alındı.


KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

İskele bölgesinde, Mağusa – Karpaz anayolu üzerinde dün gece polis tarafından M.T’nin (E-24) kullanımında bulunan araçta yapılan aramada, içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara bulundu. Adı edilen tutuklandı.


HIRSIZLIK

Dipkarpaz’da yarım inşaat içerisinden dün jeneratör çaldığı gerekçesiyle F.G (E-23) ve E.A (E-22) tutuklandı.


YANGIN

Mağusa’da Doğu Akdeniz Garaj isimli işyeri içerisinde dün elektrik kontağının kısa devre yapması sonucu yangın çıktı. Bazı ikinci el araba parçaları ve jeneratörün zarar gördüğü yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bu haber toplam 2189 defa okunmuştur