1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Mağusa’da İspanyol rüzgarı
Mağusa’da İspanyol rüzgarı

Mağusa’da İspanyol rüzgarı

17. Gazimağusa Kültür ve Sanat Festivali, dün gece İspanya’nın tüm dünyaya ulaşan en özel seslerinden Luz Casal Konseri ile devam etti.

A+A-

Dünya yıldızlarını Kıbrıs’a taşımaya devam eden 17. Gazimağusa Kültür ve Sanat Festivali, dün gece  İspanya’nın tüm dünyaya ulaşan en özel seslerinden Luz Casal Konseri ile devam etti. Önceki gece 21.00’da Salamis Antik Tiyatro’nun muhteşem atmosferinde gerçekleşen konser dinleyenlerin büyük beğenisini kazandı.
Pedro Almodovar'ın “Yüksek Topuklar” filminin unutulmaz sesi Luz Casal 'La Pasion (Tutku)' albümü ile Latin Amerika’nın en güzel şarkılarını hayranları ile buluşturup büyük bir başarıya imza attıktan sonra 'Piensa En Mi', 'Gracias A la Vida',' Historia De Un Amor','Amado Mio', 'Entre Mis Recuerdos' ve '18 Anos' gibi ölümsüz hit şarkılarını bir arada toplayarak 30 yıllık kariyerini özetlediği 'Un Ramo De Rosas (Bir Gül Demeti)' albümünün dünya turnesi kapsamında Mağusa’ya geldi. Kurumsallaşan yapısı, uluslararası boyutu ve sanat kalitesi ile tüm Kıbrıs adasının kendi alanında en büyük festivali durumuna gelen 17. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali,11 Temmuz’da yerli gruplarımızdan Erkan Erzurumlu ve Grubu’nun konserinin ardından 15 Temmuz’da Amerikalı sanatçı Natalie Maria Cole konseri ile sona eriyor. YD

Bu haber toplam 2139 defa okunmuştur