MAĞUSA’DA FİNAL MÜCADELESİ

MAĞUSA’DA FİNAL MÜCADELESİ

Kuzey Kıbrıs Milli Takımı yarı finalde bugün Sekelistan ile Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşılaşacak

A+A-

CONIFA Euro 2017’de yarı final karşılaşmaları bugün oynanacak. A Grubu’nu yenilgisiz lider tamamlayan ve kalesini gole kapatan Kuzey Kıbrıs Milli Takımı bugün B Grubu’nu ikinci tamamlayarak yarı finale yükselme başarısı gösteren Sekelistan ile karşılaşacak. Maç Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak.

 

Son şampiyonlar karşılaşacak

Yarı finalin diğer ayağında ise B Grubu’nu lider tamamlayan Padanya ile A Grubu ikincisi Abhazya karşı karşıya gelecek. Padanya 2015 yılında Macaristan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlamıştı. Abhazya ise geçtiğimiz yıl ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası’nda mutlu sona ulaşmıştı. Karşılaşma Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak.

 

Sıralama maçları

Gruplarında ilk iki sırayı alamayan ekipler ise bugün sıralama maçlarını oynayarak turnuvayı tamamlayacaklar. A Grubu üçüncüsü Karpatalya ile B Grubu üçüncüsü Ellan Vannin, 5.-6. mücadelesinde Atatürk Stadı’nda rakip olacaklar. A Grubu dördüncüsü Güney Osetya ile B Grubu dördüncüsü Felvidek ise 7.-8. maçında Girne Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya gelecekler.

 

Mağusa’dan destek bekleniyor

Kuzey Kıbrıs Milli Takımı’nın bugün Sekelistan ile oynayacağı yarı final öncesi Mağusa halkının karşılaşmaya destek vermesi bekleniyor. Grupta oynanan üç karşılaşmada hatırı sayılır bir seyirci kitlesi önünde mücadele veren Milliler, Mağusa’da oynanacak bu önemli karşılaşmada daha fazla futbol severin tribüne gelerek destek vermesini beklediği öğrenildi. Organizasyonda günün programı şöyle:

 

BUGÜN

YARI FİNAL

Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı

Kuzey Kıbrıs-Sekelistan

 

Güzelyurt Üner Berkalp Stadı

Padanya-Abhazya

 

SIRALAMA MAÇLARI

Lefkoşa Atatürk Stadı

Karpatalya-Ellan Vannin

 

Girne Mete Adanır Stadı

Güney Osetya-Felvidek

           

 (Tüm maçlar saat 20.00’de başlayacak)

Bu haber toplam 2190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.