1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa’da Beşok kazandı
Mağusa’da Beşok kazandı

Mağusa’da Beşok kazandı

KKTC Alpet Drift Şampiyonası 4’üncü ayağı Mağusa Drift yarışı dün yapıldı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kurumu (KKOK) tarafından organize edilen KKTC Alpet Drift Şampiyonası’nn 4’üncü ayağı Mağusa Drift yarışması dün yapıldı. İki buçuk mil bölgesinde Mağusa Tır Parkı içerisinde gerçekleştirilen organizasyonu Kerim Beşok kazandı.

Mağusa Drift yarışına toplamda 28 araç kayıt yaptırırken sıralama turlarında 4 araç yarışa veda etti. Sıralamada ilk 8 içerisinde yer alan araçlar otomatik olarak 3’üncü tura yükseldi. Sıralamada 9 ile 24 arasında yer alan araçlar ise 2’nci turda mücadele ettiler.

Favoriler elendi
Bu turu atlayan ekipler 3’üncü turda sıralamada ilk 8 içerisinde yer alan araçlarla mücadele etttiler. Yarışın çeyrek final mücadelesi ise sürprizlere sahne oldu. Sıralama turlarını ilk sırada tamamlayan Edim Macila, rakibi Sinam Gazi’ye geçilerek yarışa veda etti. Şampiyona lideri Celal Bozbeyli ise Göksel Macila’ya geçilerek elendi.

Beşok birinci
Yarı finale Sinam Gazi, Kerim Beşok, Enver Haskasap ve Göksel Macila yükseldi. Finale kalma mücadelesinde Sinam Gazi rakibi Göksel Macila’yı geçerken, Kerim Beşok da Enver Haskasap’ı eleyerek finale yükselme başarısı gösterdi. Üçüncülük yarışında Göksel Macila rakibi Enver Haskasap’ı geçerek yarışı üçüncü sırada tamamladı. Haskasap ise dördüncü oldu. Finalde rakibi Sinam Gazi’yi geçen Kerim Beşok, Mağusa Drift yarışını kazanan isim oldu.

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur