1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mağusa zirveyi bırakmadı
Mağusa zirveyi bırakmadı

Mağusa zirveyi bırakmadı

2015 Kickboks Ligi (2. Ayak) Müsabakaları’nda 82 puan toplayan Gazimağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü.

A+A-

 

2015 Kickboks Ligi (2. Ayak) Müsabakaları’nda 82 puan toplayan Gazimağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü.
Judo, Hapkido ve Kickboks Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 Kickboks Ligi’nde 2’nci Ayak müsabakaları geçtiğimiz Pazar günü İskele’de Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda yapıldı. Saat 09.00’da yapılan tartı ve kura çekiminin ardından gerçekleştirilen müsabakalar: “Minikler”,  “Yıldızlar”, “Gençler” ve “Büyükler” kategorilerinde, Semi-Contact ve Light-Contact disiplinlerinde yapıldı. Çekişmeli karşılaşmaların yer aldığı şampiyonanın sonunda Genel Klasman’da 82 puan toplayan Gazimağusa İhtisas Kulübü puanını 156’ya yükselterek liderliğini sürdürürken, Tatlı Spor Kulübü Birliği 144 puan ile 2’nci sırada yer aldı.

Dört ayakta tamamlanacak
Toplam 4 ayakta tamamlanacak 2015 Kickboks Ligi sonunda minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde ilk sırada yer alan takımlar ile Genel Klasmanda ilk üç sırada yer alan takımlar ilan edilecek ve kupa ile ödüllendirilecek.
Halen 2’nci Ayak karşılaşmalarının sonunda “Minikler” ve “Gençler”de Gazimağusa İhtisas Kulübü ilk sırada yer alırken, “Yıldızlar”da Tatlı Spor Kulübü Birliği, “Büyükler”de ise GAÜ Spor Kulübü lider bulunuyor. 2015 Kickboks Ligi Takım Sıralaması ve puan durumları şöyle:

Fotoğraflar: Ersin Orkoz

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur