1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mağusa yasta!
Mağusa yasta!

Mağusa yasta!

Mağusa’nın tanınmış simalarından olan Özerdemli’nin ölümü, sosyal medyada adeta şok etkisi yarattı, haber Mağusa’yı yasa boğdu.

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa UBP delegelerinden ve Mağusa Türk Gücü Yönetim Kurulu üyelerinden 36 yaşındaki Erkut Özerdemli dün akşam arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Mağusa’nın tanınmış simalarından olan Özerdemli’nin ölümü, sosyal medyada adeta şok etkisi yarattı, haber Mağusa’yı yasa boğdu.

Dün gün boyu haber alınamadı…
Elde edilen bilgilere göre Özkıraç Denizcilik’te çalışan 36 yaşındaki 1 çocuk babası Erkut Özerdemli, ara sıra başını dinlemek için İngiltere’de ikamet eden arkadaşının Mağusa Çanakkale bölgesinde bulunan apartmanına gidiyordu. Yine elde edilen bilgilere göre bir süredir bunalımda olan ve dün yine başını dinlemek için arkadaşının Çanakkale bölgesindeki evine giden Özerdemli’den gün boyu haber alınamadı. Özerdemli’nin arkadaşları dün akşam saat 21:30 raddelerinde Özerdemli’nin aracını apartmanın önünde görmesi üzerine çilingire haber verdi ve evin kapısı çilingir tarafından açıldı. Özerdemli’nin arkadaşları eve girince Özerdemli’nin cansız bedenini buldu. Acı haberi alarak olay yerine akın eden yakınları büyük üzüntü yaşarken, Özerdemli’nin eski eşi fenalık geçirdi.

Kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak…
Erkut Özerdemli’nin cansız bedeni polis ambulansıyla Mağusa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Özerdemli’nin kesin ölüm nedeni bugün yapılacak olan otopsiden sonra netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Bu haber toplam 1918 defa okunmuştur