Mağusa İhtisas zirveyi bırakmadı

Mağusa İhtisas zirveyi bırakmadı

Kickboks’ta 3. Ayak müsabakaları ve 1. Ahmed Sami Topcan Kickboks Şampiyonası tamamlandı

A+A-

Kickboks Ligi’nde gerçekleştirilen 3’üncü Ayak müsabakaları sonunda Genel Klasman’da Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürdü.

2017 Kickboks Ligi 3. Ayak Müsabakaları ve 1. Ahmed Sami Topcan Kickboks Şampiyonası 18 Haziran 2017 Pazar günü, 09.00-18.00 saatleri arasında, Lefkoşa’da Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalardan önce saat 09.00’da tartı ve kura çekimi gerçekleştirildi. Daha sonra geçilen müsabakalarda, Minikler Semi Contact, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler ise Semi Contact ve Light Contact disiplinlerinde mücadele ettiler.
Çekişmeli geçen mücadelelerin ardından Genel Klasman’da 205 puana ulaşan Mağusa İhtisas Kulübü liderliğini sürdürürken, Aziz Spor Derneği 132 puan ile 2’nci, Tatlı Spor Kulübü ise 89 puan ile 3’üncü sırada yer aldı.

 

Diploma, teşekkür belgesi ve madalyalar verildi

Müsabakaların sonunda federasyona yaptıkları katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Kararı ile Siyah Kuşak 5. Dan derecesine terfi ettirilen Cuma Öztürk, Kürşad Mamalı ve Ekrem Bulut’a diplomaları Federasyon Genel sekreteri Mehmet İngenç tarafından, Federasyonun Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Kürşat Dünki’ye ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Kemal Koçkar, Hasan Caner ve Ömer Amasyalı’ya teşekkür belgesi ve plaketleri Federasyon Başkanı Niyazi demirel tarafından, dereceye giren sporculara madalyaları, Ahmed Sami TOPCAN’ın oğlu Nazım Topcan tarafından verildi.

Toplam 5 Ayak üzerinden gerçekleştirilmekte olan Kickboks Ligi sonunda minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde ilk sırada yer alan takımlar kupa ile, Genel Klasmanda ilk üç sırada yer alan takımlar ise kupa ve malzeme katkısı ile ödüllendirilecek. 2017 Kickboks Ligi 3.Ayak Müsabakaları sonunda oluşan Minikler, Yıldızlar, Gençler, Büyükler ve Genel Klasmanda Kategorisinde Takımların listesi ve puan durumu şöyle:

kickboks.jpgkickboks-2.jpg

 

Bu haber toplam 1974 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.