1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. MAGEM "Çıkmaz Sokak"ı sahnelenecek
MAGEM Çıkmaz Sokakı sahnelenecek

MAGEM "Çıkmaz Sokak"ı sahnelenecek

MAGEM Tiyatro Topluluğu “ Çıkmaz Sokak” isimli tiyatro oyununu Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçlarına katkıda bulunabilmek amacıyla sahneleyecek.

A+A-

Mağusa Gençlik Merkezi (MAGEM) Tiyatro Topluluğu “ Çıkmaz Sokak” isimli tiyatro oyununu Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nin ihtiyaçlarına katkıda bulunabilmek amacıyla sahneleyecek.

Mağusa Gençlik Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre; MAGEM Tiyatro Topluluğu’nun “Çıkmaz Sokak” isimli tek perdelik dram tiyatro oyununu 8-11 ve 14 Nisan tarihlerinde saat 20.00’de Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde (KÜKOM) sahneleyeceği bildirildi.

Oyunlardan elde edilecek bilet geliri, ihtiyaçlarının giderilmesi için Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’ne bağışlanacak.

Bilet alarak katkıda bulunmak isteyen vatandaşların biletlere MAGEM’den, Gazimağusa Özel Eğitim Merkezi’nden ve oyun öncelerinde KÜKOM’dan ulaşabilecekleri açıklandı.

Tuncer Cücenoğlu’nun kaleme aldığı oyun “Çıkmaz Sokak” isimli oyun, “Genç kız iken suçsuz yere işkenceye uğramış ve bu sebepten ötürü annesini, sevdiği erkeği ve kadınlığını kaybetmiş bir kadının yedi yıl sonra kendisine işkence eden kişiyle yüzleşmesini” konu alıyor. Oyunda Bilen Kılıç Sirhan’ın oyunculuk ve yönetmenlik görevini, Murat Sirhan’ın oyunculuk, Gülistan Yücel’in oyunculuk, Ziya Mertel’in ses- müzik- ışık- efekt görevlerini ve Hasan Sirhan’ın da teknik destek görevini yürüttüğü belirtildi.

Oyunun şiddet içerikli olmasından dolayı 13 yaş sınırlaması olduğu da kaydedildi.(tak)

Bu haber toplam 2180 defa okunmuştur
Etiketler : ,