1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Mağdurlar hukuk yoluna başvuruyor
Mağdurlar hukuk yoluna başvuruyor

Mağdurlar hukuk yoluna başvuruyor

İş insanı Aykut Arcan’a araç satan ve karşılığında ileri tarihli karşılıksız çek alan 2 şirket ve bir grup mağdur, araç satışlarını engellemek için hukuk yoluna başvurdu.

A+A-

Ayşe GÜLER

İş insanı Aykut Arcan’a sattıkları araçlar karşılığında ileri tarihli karşılıksız çek alan iki şirket ve bazı mağdurlar, araçların satışını engellemek için yargıya başvurdu, ‘ara emri’ aldı.
Arcan tarafından yazılan karşılıksız çekler ile ilgili hukuk yoluna giden mağdurlar, dava sonuçlanıncaya kadar şu anda iki galeride toplanan araçların satışının yapılmasını durdurdu.
Şimdiye kadar 8 araç için ara emrinin alındığını, ancak önümüzdeki günlerde bu sayının daha da artacağı öğrenildi. Alınan ara emri davasının sonucuna göre araçların satılıp satılamayacağı belli olacak.

Rapor tamamlanmak üzere
Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’in dama Aykut Arcan ile ilgili Mağusa Polis Müdürlüğü tarafından devam eden soruşturmayla ilgili hazırlanan polis raporunun ise tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.
Başsavcılık’a sunulmak üzere tamamlanma aşamasında olan raporla ilgili polis, Arcan tarafından yazılan çeklerin kopyasını topladı.

Mağdurlar eylem hazırlığında!
Öte yandan Arcan tarafından dolandırıldıklarını savunan bir grup mağdur ise Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’in evinin önünde eylem yapmaya hazırlanıyor. Mağdurlar Polis Müdür Vekili Gürler’in Aykut Arcan’la ilgili soruşturmayı sağlıklı yürütmediğini iddia ediyor “Gürler damadı Aykut Arcan’ı koruyor” diye konuşuyor.
Mağdurlar, çadır eylemi başlatmak için gerekli işlemleri tamamlamak için çalışıyor.
Çeklerin karşılıksız çıkması üzerine zor günler yaşayan mağdurlar, sabırlarının kalmadığını, haklarını alabilmek için her türlü yolu deneyeceklerini söyledi.

H.Y telefon dökümlerini polise verdi
Bunun yanı sıra Arcan tarafından dolandırıldığını iddia eden ve YENİDÜZEN’e konuşan H. Y isimli kişi, aracını satmadan önce Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler ile cep telefonuyla görüştüğünü,  Gürler’in de kendisine “Damadımın bugüne kadar hiçbir yanlışı olmadı, olamaz da. Aracını Aykut’a satabilirsin” dediğini öne sürmüştü.
Gürler’i kendisine ait cep telefonundan arayarak, 31 Temmuz tarihinde 82 saniyelik bir görüşme yaptığını savunan H.Y, telefon dökümlerini YENİDÜZEN ile paylaşmıştı.
Polise giderek şikayette bulunan H.Y, elindeki telefon dökümünü de Arcan ile ilgili soruşturmayı yürüten Mağusa Polis Müdürlüğü’ne sunmuştu.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur
İlgili Haberler