1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Maçın önemi bizi motive etti”
“Maçın önemi bizi motive etti”

“Maçın önemi bizi motive etti”

Değirmenlik’i konuk edecek Binatlı’da teknik direktör Ahmet Soğukpınar, Süper Lig’e çıkması için rakiplerine 1 puan yettiğini, bunun kendilerini galibiyet için daha da motive ettiğini söyledi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’in son haftalarına girilirken, hem üst sıralarda, hem de alt sıralarda heyecan devam ediyor. Ligin 25’inci haftasında Değirmenlik’i konuk edecek Binatlı’da teknik direktör Ahmet Soğukpınar, yarın ki maç hakkında YENİDÜZEN’e konuştu.

Bu karşılaşmaya 3 idmanla hazırlandıklarını ifade eden teknik adam, takımdaki tüm futbolcuların bu maça motive olduklarını söyledi. Ahmet Soğukpınar, Hasip Uluhan’ın sarı kart cezalısı olduğunu ve takımdaki tek eksiğin Hasip olduğunu dile getirdi.

Soğukpınar, rakiplerinin kendilerine göre avantajlı olmasının kendilerini bu maça daha motive ettiğini söyledi. Değirmenlik’e 1 puan yeteceğinin altını çizen deneyimli teknik adam, maçı kazanacaklarını ve bir sonraki hafta rakiplerinin sonucunu bekleyeceklerini ifade etti.

“Dostça mücadele olsun”
Binatlı teknik direktörü Ahmet Soğukpınar, yarın oynanacak maçın kazanan veya kaybedenden öte, dostça bir mücadele olmasını temenni ederken, rakipleri Değirmenlik’e başarılarını da diledi.

Soğukpınar, Değirmenlik Kulübünü en iyi şekilde misafir edeceklerinin altını çizdi. Taraftarlara da seslenen Ahmet Soğukpınar, 12. adam rolünü üstlenen taraftarları bu maçta da görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur