Macila liderliği ele aldı

Macila liderliği ele aldı

Polaris'in ana sponsorluğunda düzenlenen 2019 Kış Kupası'nda sona yaklaşıldı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu'nun (KKTOK) düzenlediği 2019 Polaris Ralli Sprint Şampiyonası'nın 3'üncü ve son yarışı 3 Mart'ta Girne'de gerçekleşecek. İlk iki turda genel klasmanda Edim Macila ve co-pilotu Eser Harper liderliği ele geçirdi. Macila ve Harper'i İbrahim Damdelen-Ahmet Behlül ikinci sırada, Ahmet Kofalı-Buğur Kambillili ise üçüncü sırada takip ediyor.

Kış Kupası'nda tamamlanan iki yarış sonrası Sınıf 1'de liderliği Vural Vurur ve co-pilotu Turgut Albayrak ikilisi elinde bulunduruyor. Sınıf 1'de ikinci sırada Mehmet Kamiloğlu ve Yasemin Kamiloğlu ikilisi bulunurken, ikiliyi Oktay Çocuk-Hüseyin Çocuk ikilisi takip ediyor.

Sınıf N'de ise İbrahim Damdelen-Ahmet Behlül ikilisi liderlik pozisyonunda bulunurken, ikiliyi Yetkili-Harun Çakır ikilisi takip ediyor. Sınıf N'de 3'üncü sırada ise Fırat Merttürk-Mehmet Çocuk ikilisi bulunuyor.

Polaris Kış Kupası'nın zorlu hava şartlarına renk ve heyecan katan UTV tipi yarış araçların içinde bulunduğu Sınıf R'da Edim Harper ve co-pilotu Eser Harper lider konumda bulunurken, ikiliyi 17 yaşındaki genç ve yetenekli pilot Ahmet Kofalı ve co-pilotu Buğur Kambillili takip ediyor.

 

Son tur Girne’de

Polaris Kış Kupası'nda 3'üncü ve son ayak 3 Mart Pazar günü Girne'de gerçekleşecek. Saat 11.00'de başlayacak yarış ile şampiyonanın kazananı da belirlenecek.

Şampiyona'nın ödül töreni Girne'de bulunan Polaris Showroom'da gerçekleşecek. 3'üncü yarışın kayıtları ise 28 Şubat'ta kapanacak.

Bu haber toplam 1813 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.