1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Maç eksiği ile MGA lider
Maç eksiği ile MGA lider

Maç eksiği ile MGA lider

2015 takımsal Bilardo Ligi’nde 11. Hafta geride kalırken Vakıflar Spor Kulübü istikrarlı oyunu ilk sırayı zorluyor.

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 takımsal Bilardo Ligi’nde 11. Hafta geride kalırken Vakıflar Spor Kulübü istikrarlı oyunu ilk sırayı zorluyor.
Geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarda ligin şampiyonluk adaylarından Doğu Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Spor Birliği ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda avantaj yitirirken, Mağusa Gelişim Akademisi Baf Ülkü Yurdu’nu bir kez daha mağlup ederek büyük bir engeli aşarak liderlik koltuğuna yerleşti.
Şampiyonluk kovalayan bir başka takım Vakıflar Spor Kulübü ise istikrarlı oyunu ile üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Oynadığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet elde ederek, sadece Mağusa Gelişim Akademisi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne mağlup olan Vakıflar Spor Kulübü ikinci yarıda rakipleri ile oynayacağı karşılaşmalarda rövanşı almanın hesabını yapıyor.
Halen Mağusa Gelişim Akademisi ile 18’er puana sahip olan Vakıflar Spor Kulübü’nün hem Mağusa Gelişim Akademisi, hem de Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden bir maç fazlalığı bulunuyor.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur