1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Lütfiye Yusuf hayatını kaybetti
Lütfiye Yusuf hayatını kaybetti

Lütfiye Yusuf hayatını kaybetti

Lefkoşa Barış, Ruh ve Sinir Hastanesi'nde tedavi gören Lütfiye Yusuf (K-87), dün 17.30 sıralarında hayatını kaybetti

A+A-

Lefkoşa Barış, Ruh ve Sinir Hastanesi'nde tedavi gören Lütfiye Yusuf (K-87), dün 17.30 sıralarında hayatını kaybetti.

Polisten yapılan açıklamada, hayatını kaybeden Yusuf'un cesedi, otopsi için Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.


Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Nöroloji bölümünde 5 gündür tedavi gören Temitayo Adıgün (E-24), bu sabah yaşamını yitirdi.

Polis açıklamasında, 20 Kasım tarihinden beridir beyin damarlarındaki tıkanıklık yüzünden tedavi gören Adıgün'ün tüm müdahalelere rağmen sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği kaydedilirken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 


 

Asayiş ve Trafik Operasyonu

 

Polis Genel Müdürlüğü, Mağusa, Girne ve Güzelyurt'ta Özel Harekat Polisi'nin de katılımıyla birlikte operasyon düzenledi.

 

Mağusa

Mağusa'da yapılan operasyonda, 22 kişinin adada izinsiz ikamet ettiği tespit edilerek tutuklandı, kumarhanelere girişi yasak olan 17 kişi ise tespit edilerek, soruşturma başlatıldı.

Trafik ekiplerinin yaptığı denetimlerde, kontrol edilen 1305 araç sürücüsünün 172'si hakkında yasal işlem başlatıldı. Bir araçta ise ahşap sopa bulundu, bahse konulu şahıs tutuklandı.

Alkollü araç kullandığı tespit edilen 2 kişi tutuklanırken, bölgede işlenen trafik suçlarından dolayı toplamda 35 bin 632 TL para cezası kesildi.

 

Girne

Girne ekiplerinin yaptığı operasyon sunucu kumarhaneye girişi yasaklı 5 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi, 7 kişinin ise adada izinsiz ikamet ettiği tespit edilerek tutuklandığı kaydedildi.

Trafik ekiplerinin yaptığı operasyonda 435 aracın denetlendiği ifade edilirken, bunlardan 112'si hakkında yasal işleme gidildiği vurgulandı. Ayrıca 3 araçta sopa ve bıçak bulunduğu açıklandı ve araç sürücüleri hakkında yasal işlem başlatıldığı da kaydedildi.

Alkollü araç kullanmaktan ise 1 kişinin tutuklandığı, diğer trafik suçlarını işleyen 9 kişinin de trafikten men edildiği ifade edildi ve toplamda 44 bin 147 TL para cezasının kesildiği belirtildi.

 

Güzelyurt

Güzelyurt polis ekiplerinin yaptığı kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği açıklandı.

Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise toplamda 678 aracın kontrol edildiği, bunlardan 88'inin hakkında yasal işleme gidildiği kaydedildi.

Bu haber toplam 1933 defa okunmuştur
Etiketler : ,