1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. LTB'de denetim için işbirliği
LTBde denetim için işbirliği

LTB'de denetim için işbirliği

LTB ile KTEZO’dan ortak denetimler başlıyor

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) ile sivil toplum örgütlerinin çeşitli alanlardaki işbirliği sürüyor. Bu anlamda son olarak LTB ile Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası(KTEZO) çok yerinde ve sektör için de gerekli bir çalışmaya imza atarak işbirliği içinde Lefkoşa bölgesinde bulunan işyerlerinin ortak denetimlerini gerçekleştirecek.

Fellahoğlu: “Ortak belirlediğimiz prensiplerimizi hayata geçireceğiz”

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ile KTEZO Başkanı Hürrem Tulga, K.T.Oto Tamircileri Birliği Başkanı Halil İbrahim Çoktan, Oda Genel Koordinatörü Taner Akcan, Program ve Hizmetler Sorumlusu Ersun Aytaç ve Denetim Sorumlusu Salih Aşar’dan oluşan heyetin görüşmesi sonunda Belediye ile Oda’nın Lefkoşa’daki işyerlerinin daha iyi şartlarda ve modern standartlarda çalışabilmesi için ortak olarak bazı prensipler tesbit edildi.
Toplantıda alınan karar çerçevesinde işyeri açma izinleri ve işyeri denetimleri, KTEZO ve Belediye yasaları doğrultusunda LTB’nin ilgili bölümleri ve KTEZO denetmenleri işbirliğinde yapılacak. Yapılacak bu çalışmalar sonrasında standartlara uymayan işyerleri uyarılacak ve sektördeki haksız rekabetin önüne geçilmiş olacak.

Tulga: “Daha iyi bir Lefkoşa için desteğe hazırız”

Toplantıda KTEZO Başkanı Hürrem Tulga, LTB ile ortak denetimlerin gerçekleştirilebilmesi için ihtiyaç duyulan  belediye araçlarının tamiri ve akülerinin temini konusunda, Oda’ya bağlı Kıbrıs Türk Oto Tamircileri Birliği tarafından yapılacağını, daha iyi bir Lefkoşa için Oda ve bağlı  birliklerin de LTB’ye her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur