1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'LTB Tiyatro Binası' çalışmaları hızlandı
LTB Tiyatro Binası çalışmaları hızlandı

'LTB Tiyatro Binası' çalışmaları hızlandı

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB), başkent kültür-sanat yaşamına katkı sağlayacak “Lefkoşa Türk Belediyesi Tiyatro Binası”na ilişkin hukuki sorunların çözümü ve tamamlanması için çalışmalara hız verdiği açıklandı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB), başkent kültür-sanat yaşamına katkı sağlayacak “Lefkoşa Türk Belediyesi Tiyatro Binası”na ilişkin hukuki sorunların çözümü ve tamamlanması  için çalışmalara hız verdiği açıklandı.

LTB’den yapılan yazılı açıklamada, LTB Teknik İşler ve Kentsel Tasarım Komisyonu’nun bugün yaptığı toplantıda, binanın vize işlemlerinin bir an önce tamamlanarak, sürecin hızlandırılması ve 1 Ocak 2015 tarihinde tüm bu işlemlerin bitirilmesi kararı aldığı kaydedildi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın başkanlığında, Asbaşkan Akın Aktunç, Komisyon Koordinatörü Onur Olguner, Meclis üyesi Murat Kanatlı, LTB Kültür-Sanat Koordinatörü Yaşar Ersoy, LTB Projeler Şubesi Amiri Ali Güralp ve proje müellifleri mimar ile mühendislerin katılımıyla gerçekleşen komisyon toplantısında, tiyatro binasının tamamlanması konusu görüşüldü.

Bu haber toplam 1601 defa okunmuştur