1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LTB sportif etkinlikleri düzenliyor
LTB sportif etkinlikleri düzenliyor

LTB sportif etkinlikleri düzenliyor

LTB Spor Kulübü yeni dönemde ilk toplantısını yaparak önümüzdeki aylarda yapacakları faaliyetleri görüştü.

A+A-

 

Lefkoşa Türk Belediyesi(LTB) Spor Kulübü yeni dönemde ilk toplantısını yaparak önümüzdeki aylarda yapacakları faaliyetleri görüştü. LTB Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz dönemde aktif hale gelerek faaliyetlerine hız veren LTB Spor Kulübü 8 Ağustos Cumartesi günü Kulüp Başkanı da olan LTB Başkanı Mehmet Harmancı başkanlığında toplanarak bazı sportif etkinlikler düzenleme kararları aldı.
İlk olarak LTB Mimar Mehmet Vahip Toplantı Salonu’nda 23 Ağustos 2014 Cumartesi  günü saat 10:00’da  Spor Kulübü’nün Mali Genel Kurulu gerçekleşecek.  13 Eylül 2014 Cumartesi  günü LTB çalışanları arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve sosyal ilişkileri geliştirmek için masatenisi turnuvası düzenlenecek. Sabah 10:00 civarında başlayacak turnuva Masatenisi Federasyonu Salonu’nda yer alacak.    

Bisiklet Takımı çok aktif
LTB Spor Kulübü’nün kurulduğu günden bugüne faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren branşlarında bisiklet de gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında faaliyetlerine devam ediyor. LTB Spor Kulübü Bisiklet Takımı sporcularından Fezile Işık geçtiğimiz haftalardaki Citroen Kreteryum Yarışı’nda bayanlar kategorisinde 2. olurken, bir başka kulüp sporcusu Bülent Çıraklı da İskele Belediyesi Bisiklet Yarışı’nda derece aldı. Bisikletçi Fezile Işık uluslararasında da “Dünya Amatör Seçme Yarışı”nda 40 + kategorisinde 10.  gelerek önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Alanya’da ülkemizi temsil edecekler
LTB Spor Kulübü Bisiklet Takımı 9-14 Ekim 2014 tarihleri arasında ise “Alanya Yol Bisiklet Yarışı” na katılacak. Bu yarışta LTB Spor Kulübü heyetinde yönetici Yücel Hatay ve sporcular Fezile Işık ile Bülent Çıraklı bulunuyor.

Bu haber toplam 1179 defa okunmuştur