1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Londra’ya bilet cep yakıyor!
Londra’ya bilet cep yakıyor!

Londra’ya bilet cep yakıyor!

YENİDÜZEN, yaz dönemlerinde Ercan- Londra ve Larnaka- Londra’dan gidiş dönüş fiyatlarını inceledi, Kuzey ile Güney arasındaki farkı ortaya koydu

A+A-

Didem MENTEŞ
Uçak bilet fiyatları cep yakıyor… Ercan Havaalanı’nın özelleştirilmesi ardından vergilere gelen artış uçak biletlerinde oldukça yansıdı. Kıbrıs’ın Kuzey’indeki uçak fiyatları Güney’deki fiyatlara göre yine pahalı. Avrupa’da bir ülkeye gitmek isteyen vatandaşların yüklü miktarda para ödemesi gerekiyor. Özellikle Ercan- Londra uçuş seferlerinde 15 günlük bir seyahat için en az bin 700 TL’yi gözden çıkarması şart. Güney Kıbrıs’ta ise Larnaka- Londra uçuş seferinde birçok uçak şirketi olduğu için daha ucuz fiyatlara yolculuk yapılabiliyor. YENİDÜZEN, 15 günlük Kıbrıs-Londra seferi için Ercan’dan Türk Hava Yolları (THY) ile Pegasus, Güney Kıbrıs’tan ise Cyprus Airways, British Airways, ve Swiss Airways havayolu şirket fiyatlarını inceledi.

Bilet ücretleri rezervasyon zamanlarındaki uygunluk durumuna göre değişim gösteriyor. Özellikle Haziran ve Ağustos ayları içerisinde yoğun bir yolcu akışı yaşanması fiyatlara da yansıyor. 22 Haziran ila 8 Temmuz tarihleri arasındaki Ercan- Londra; Londra- Ercan ve Larnaka- Londra, Londra- Larnaka fiyatlarını baz aldık. Bu yaz aylarında iki haftalık seyahat yapmak isteyenler Londra’dan Ercan’a Bin 500 ila 2 bin 340 TL arasında bilet parası ödemesi gerekirken, Londra’dan Larnaka Havaalanı’na gelmek isteyenler ise bin 36 TL’den bin 223 TL arasında ücret ödemek zorunda.

Haberin devamı Yenidüzen Gazetesi'nde

Bu haber toplam 2604 defa okunmuştur
Etiketler : , ,