1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Liselerde büyük heyecan yeniden başlıyor
Liselerde büyük heyecan yeniden başlıyor

Liselerde büyük heyecan yeniden başlıyor

Telsim Freezone 3. Liselerarası Müzik Yarışması, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğinde yeniden yapılıyor.

A+A-

Ülkemizde liseli gençlerin yeteneklerini sergilemelerine olanak sağlayan ve liselerde büyük heyecan dalgası oluşturan Telsim Freezone 3. Liselerarası Müzik Yarışması, Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğinde yeniden yapılıyor.

Ülkemizdeki tüm liselerin katılımına açık olan  "Telsim Freezone 3. Liselerarası Müzik Yarışması"nda büyük heyecan başlıyor.

“Müziğinle Özgürleş” sloganıyla 27 Mart’ta gerçekleşecek yarışma, "orkestra", "kız solist", "erkek solist", “icra” "sahne performansı" ve "enstrüman" dallarında yapılacak.

Yarışmada birinci şeçilen okulun grubu, Türkiye'deki Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'nda KKTC'yi temsil edecek.

Telsim, Milli Eğitim Bakanlığı, Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürlüğü ve Mesleki Teknik Öğretim Dairesi iş birliğinde düzenlenen "Telsim Freezone 3. Liselerarası Müzik Yarışması"na başvurular 16 Ocak 2015 tarihine kadar kabul ediliyor. Yarışmayla ilgili şartname ve katılım formu www.kktctelsim.com veya www.freezoneada.com adreslerinden temin edilebilir.

Yarışma liselerde heyecan fırtınası estiriyor

Yarışma, "Müziğinle Özgürleş" sloganıyla genç yetenekleri biraraya getirerek hem sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunuyor hem özgüvenlerini artmasına yardımcı oluyor. Yeteneklerini sergilemek için etkinliği büyük bir fırsat olarak gören öğrenciler, yarışma için büyük heyecan duyuyor.
Büyük finalde kazananları bekleyen bir çok sürpriz hediyenin yanında, birinci gelen orkestra, hem büyük ödül piyanonun sahibi olacak hem de  İstanbul'da düzenlenecek Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması'nın finalinde KKTC’yi temsilen yarışma şansı yakalayacak.

Bu haber toplam 1473 defa okunmuştur