Lisansı iptal olacak

Lisansı iptal olacak

Yeni Amasyaspor ile antrenmanlara çıkan Emek Kırılmaz resmi imzayı atması halinde ülkemizdeki lisansı talimatlar çerçevesinde iptal olacak, mevcut cezası aynı şekilde kalacak

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yeni Amasyaspor ile antrenmanlara başlayan Emek Kırılmaz’ın resmi imzayı atması halinde Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’ndaki lisansı iptal edilecek. Ayrıca Mağusa Türk Gücü maçı sonrası aldığı 11 maçlık cezadan kalan kısmı da aynen durmuş olacak ve Türkiye’de bulunduğu süre içerisinde cezasını çekmiş sayılmayacak.

Bonservisi K-Pet Süper Lig ekiplerinden Doğan Türk Birliği’nde bulunan ve geçtiğimiz gün Türkiye Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yeni Amasyaspor’un çalışmalarına katılmaya başlayan Emek Kırılmaz resmi imzayı atması halinde KTFF talimatları çerçevesinde lisansı iptal edilecek.

KTFF Amatör Yerli Futbolcu Transfer ve Tescil Talimatı’nın 8’inci maddesinin N bendinde KTFF dışında bir ülkenin liginde oynadığı tespit edilen oyuncuların lisansının iptali söz konusu. Bu da lisans iptali sonrasında mevcut cezaların aynı şekilde kaldığını gösteriyor. Bu gelişme sonrasında Emek’in resmi imzayı atıp atmayacağı merak konusu.

Bu haber toplam 1468 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.