1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Limasol Maratonu’nda yarıştılar
Limasol Maratonu’nda yarıştılar

Limasol Maratonu’nda yarıştılar

Ares Spor Kulübü sporcuları Pazar günü Limasol’da gerçekleşen maratonuna katıldı.

A+A-

2014 yılında kurularak kısa sürede yüzme, bisiklet, triatlon ve atletizm branşlarında faaliyet gösteren, ada genelindeki ulusal ve uluslararası yarışlara katılan Ares Spor Kulübü sporcuları Pazar günü Limasol’da gerçekleşen maratonuna katıldı.

Bu yıl 9’uncusu gerçekleştirilen Limasol Maratonu’nda yarı maraton ve 10 kilometre mesafelerinde koşan Ares sporcuları iyi dereceler elde ettiler.
Binlerce kişinin yer aldığı Limasol Maratonu’nda Kıbrıs dışında, Yunanistan, Rusya, Danimarka, Fransa, Ukrayna, İtalya, Polonya, Luksemburg, İsrail gibi birçok ülkeden de vatandaşlar yarıştı.

Kendi imkanları ile 9. Limasol Maratonu’na katılan Ares’li sporcular 21 kilometrelik yarı maraton ve 10 kilometrelik yarışta boy gösterdiler. Ares adına Limarol Maratonu’nda Emine Uluçay, Çağan Öztuna, Hüseyin Arhan, Cem Dağdelen ve Hasan Işıman yarı maraton, Kemal Elektrikçi ve Ahmet Özsoy ise 10 kilometrelik yarışta mücadele ettiler.

Dereceler
21 kilometrelik yarı maraton yarışını 478 kişi bitirirken, Hüseyin Arhan 1:32:49’luk derecesi ile 33’üncü sırada finişe ulaştı. Cem Dağdelen ve Çağan Öztuna’nın birlikte koştukları yarışta sporcular 1:36:14 derece elde ederken, Emine Uluçay ise 1:48:49 ile yarışı bitirdi. Hasan Işıman’ın 2:23:52’lik derece elde ettiği yarışta 10 kilometre mesafesinde koşan Kemal Elektrikçi 40:37 ile finişe ulaştı ve yarışı 6’ncı sırada tamamladı. Bu mesafede yarışan Ahmet Özsoy ise 45:37’lik derece ile 22’inci geldi.

Limasol Maratonu’nda 10 kilometre yarışını 526 kişi tamamlarken, maraton koşusunda ise 240 kişi finişe ulaştı. Limasol Maratonu kapsamında daha kısa mesafelerde de yarış gerçekleştirildi ve halk maraton koşusuna yakın ilgi gösterdi.

Bu haber toplam 1193 defa okunmuştur