1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Bankası’nın 78’inci Yıl Gururu
Limasol Bankası’nın 78’inci Yıl Gururu

Limasol Bankası’nın 78’inci Yıl Gururu

Limasol Türk Kooperatif Bankası, ülkenin en köklü yerel bankası olmanın gururunu paylaştı,

A+A-

Limasol Türk Kooperatif Bankası, ülkenin en köklü yerel bankası olmanın gururunu paylaştı, “Yarınlara güvenle bakıyoruz, tamamı yerel sermayemiz ve insan kaynağımızla ülkemize çağdaş hizmet vermekten onur duyuyoruz” mesajını verdi.
Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu, Yönetim Kurulu İdari Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Asistanı Akile Tatarlar ile Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan, dün, United Medya Grubu ziyaret etti.
Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, bankanın 78’inci yaşını kutladıklarını, sevinçlerini paylaşmak istediklerini söyledi.
Bankacılık faaliyetleri, geleceği yönelik projeleri ve sosyal sorumluluk kurumu çatısı altındaki çalışmaları hakkında bilgi veren Kemaler, United Medya Grubu’na da YENİDÜZEN ve KANAL SİM’deki duyarlı yayıncılık anlayışı nedeniyle teşekkür etti.
Ziyaretin sonunda, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler tarafından YENİDÜZEN Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı ile Kanal Sim Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu’ya, bankanın "yerel değerlere saygı" tablosu armağan edildi.
 

 

Bu haber toplam 5302 defa okunmuştur