1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Bankası Mağusa Elit Şubesi yeni yerinde hizmete girdi
Limasol Bankası Mağusa Elit Şubesi yeni yerinde hizmete girdi

Limasol Bankası Mağusa Elit Şubesi yeni yerinde hizmete girdi

Ülkemizin köklü kurumlarından; Limasol Bankası’nın yeni Mağusa Elit Şubesi görkemli bir şekilde açıldı.

A+A-

Modern binasında kişiye özel Ticari ve Bireysel Müşteri temsilcilik hizmeti, yabancı müşterilere yönelik havale – EFT hizmetleri, internet bankacılığı, Elit Cafe ve ücretsiz wifi hizmeti ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Mağusa Elit Şubesi hizmete açıldı.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Limasol Bankası Yönetim Kurulu Üyeleri, Limasol Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi İlkin Yoğurtcuoğlu, Limasol Bankası Genel Müdür Yardımcıları Abdullah Özsusuzlu ve Müzeyyen Öztürker, Limasol Grup iştirakleri, Limasol Bankası şube – birim müdürleri, çalışanları, değerli hissedarları, müşterileri ve finans sektörünün temsilcileriyle Limasol Bankası Mağusa Elit Şube açılışı gerçekleşti.

ll-045.jpg

“Her türlü çağdaş bankacılık işlemi yapılacak”

Limasol Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi İlkin Yoğurtcuoğlu şube açılışında yaptığı konuşmasında katılımcılara geldikleri için teşekkür ederek; heyecanlarına ortak oldukları için duyduğu mutluluğu belirtti. Yoğurtcuoğlu; ‘Limasol Bankası’nın tarihçesini anlatarak, bankanın bugünlere gelebilmesinde katkı koyan gelmiş geçmiş Yönetim Kurulu Başkanı, Üyelerine, Yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür edip, şükranlarını sundu. Limasol Bankası’nın hizmet verdiği her noktada en iyi hizmet için çalıştıklarının altını çizerek; “Köklü geçmişimizden aldığımız güce ve ekibimize güvendiğimiz  için bugün buradayız, sizlerle birlikteyiz. Bu düşünceden hareketle; Mağusa insanına inandığımız için, Mağusa’nın ticaretine, tarımına, tarihi eserlerine, turizimine ve öğrenci şehri olduğu için, her açıdan gelişmekte olan Mağusadaki ikinci şubemizle ve tüm gücümüzle çalışmaya; desteklemeye geldik’ dedi. Limasol Bankası’nın ülke kalkınmasına ve ekonomisine katkı sağlamayı, ayrıca KKTC halkına  hizmet etmeyi  misyon edindiğini belirten Yoğurtcuoğlu; 1939 yılına tekrar atıfta bulunarak Limasol Bankası’nın bugün 15 şubesi ile yüksek standartta kaliteli hizmet sunduğunu hatırlatarak  yaşadıkları topluma ve sosyal çevreye verdikleri değerin her zaman  öncelikleri olacağının altını çizdi. İlkin Yoğurtcuoğlu; konuşmasının sonunda açılan yeni şube ile her türlü çağdaş bankacılık işlemlerinin yapılacağını; hem ülke hem de Mağusa halkı için hayırlı olmasını temenni etti.

“15 şubede her türlü çağdaş bankacılık işlemi”

Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler; Limasol ailesinin sürekli artan yatırımları ve hizmet noktaları ile ülke genelinde 15 şubede her türlü çağdaş bankacılık işlemlerinin yapıldığını; 250’yi aşkın dinamik personelle etkin ve kaliteli bankacılık hizmeti sunduklarını belirtti. Hem finans alanında hem sosyal alanda etik kurallar çerçevesinde bankacılık rekabet  piyasasının oluşturduğu hizmetlerin en iyisini sunmaya çalışarak motivasyonun en üst seviyeye çıkması için çalıştıklarını kaydetti. Kemaler; özelde Mağusa’ya ve genelde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ekonomisine sağlayacakları katkıdan duyduğu memnuniyeti paylaştı. Mağusa Elit şubenin başta tüm halka ve Limasol ailesine hayırlı ve bol kazançlı olmasını diledi. Yenilikçi bankacılık anlayışı ile hizmet vermekte oldukları sektörde güven ve sürdürülebilirlik kavramına özel önem verdiklerini belirten Kemaler; yerel istihdama katkı koymaktan gurur duyduklarını ve sahip oldukları yetkin ve dinamik insan kaynağı potansiyelini müşteri odaklı hizmet yaklaşımıyla bütünleştiren Limasol Bankası’nın KKTC bankacılık sektöründe her geçen gün daha da ileriye gideceklerine değinerek sözlerini tamamladı.  

Bu haber toplam 2346 defa okunmuştur
Etiketler :