1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Limasol Bankası 78. Yılını Coşku ile Kutladı
Limasol Bankası 78. Yılını Coşku ile Kutladı

Limasol Bankası 78. Yılını Coşku ile Kutladı

Limasol  Grup Ailesi; ülkemizin değerli sanatçılarından Ayşegül Zayim ve orkestrası eşliğinde gerçekleşen gala yemeğinde bankanın yeni yaşını kutladı.

A+A-

 

78. Kuruluş yılını geride bırakan Limasol Türk Kooperatif Bankası geçtiğimiz akşam Lefkoşa Golden Tulip Otel’de düzenlenen ve tüm çalışanların katılım gösterdiği gala yemeğinde coşkulu ve eğlenceli bir doğum günü kutlamasına imza attı. 

Limasol  Grup Ailesi; ülkemizin değerli sanatçılarından Ayşegül Zayim ve orkestrası eşliğinde gerçekleşen gala yemeğinde bankanın yeni yaşını kutladı. Geceye özel olarak hazırlanan pasta üst düzey yöneticiler ve çalışanlar tarafından coşkuyla kesildi.

Açılış konuşmasında çalışanlara seslenen Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu;  “Temel ilkemiz daima iyi ahlaklı ve dürüst Banka ve Bankacılar olmaktır. 78. Yılı geride bırakan bir banka olmak bu ilkemize sahip çıktığımızın ve çalışanlar,müşteriler,hissedarlar ve içinde yaşadığımız toplum için çalıştığımızın en güzel göstergesidir. Çağdaş bankacılığın tüm dinamiklerine sahip olarak bankacılıkta birçok ilklere imza atan, rekabet ortamında öncü konumda olmayı başaran ve bunun yanında ekonomiye ve devlet hazinesine de ciddi katkılarda bulunan Limasol Bankası’nın takım ruhu ile çalışan tüm personeli böyle bir doğum günü eğlencesini fazlası ile hak etti” diyerek çalışanlara teşekkür etti.

Limasol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise gecede yaptığı konuşmada, köklü geçmişinden güç alarak geleceğe güvenli adımlarla yürüyen Limasol Bankası’nın sektörde öncülük eden bir konuma ulaşmasında çalışkan, dinamik ve özverili çalışanlarının büyük rolü bulunduğunu vurguladı. Kemaler; “ 78. Kuruluş yılının heyecan ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bankanın büyümesine katkı sağlayan, gelmiş, geçmiş ve halen görev yapan yönetim kurulu üyelerine, yönetici arkadaşlarıma, tüm çalışanlara, gücümüze güç katan tüm müşteri ve hissedarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

Gece çalışanlara özel süpriz hediye çekilişi ile son buldu.

Bu haber toplam 2455 defa okunmuştur
Etiketler :