Ligin altı ateşten gömlek

Ligin altı ateşten gömlek

Süper Lig’in alt sıralarında kıyasıya mücadele var.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig’de bitime 8 hafta kala ligde kalma mücadelesi sürüyor. Ligden direkt olarak 3 takımın düşecek olması, alt sıralarda bulunan takımların puan toplama açısından daha da büyük öneme sahip oluyor.

 

Dumlupınar, Değirmenlik ve Mormenekşe biraz uzakta kaldı

K-Pet Süper Lig’in sona ermesine 8 hafta kala düşme hattında bulunan 3 takımı zor bir süreç bekliyor. Düşme hattının dışında bulunan 13’üncü sıradaki Gençlik Gücü ile düşme hattında bulunan 14’üncü sıradaki Dumlupınar’ın arasında 6 puanlık fark bulunuyor. Ligde şu anda son sırada bulunan Mormenekşe’nin, düşme hattının dışında bulunan Gençlik Gücü ile arasında 10 puanlık farkın olması göze çarpıyor.

 

Diğer takımlar daha rahat

Süper Lig’in 22’nci haftası sonunda düşme hattıyla oluşan 6 puanlık fark, altta kalan takımları üzerken, üstte kalan takımlar açısından da sevindirdi. Şu anda ligde Gençlik Gücü’nün 25, Baf Ülkü Yurdu ve Binatlı’nın 26, Mağusa Türk Gücü’nün de 27 puanı bulunuyor. Bu 5 takım ligin bitimine 8 hafta olmasına rağmen daha rahat bir yarış içerisinde mücadele veriyor. Düşme hattında yer alan takımların ise Dumlupınar’ın 19, Değirmenlik’in 16, Mormenekşe’nin ise 15 puanı bulunuyor.    

 

Düşme hattında bulunan takımları zor bir süreç bekliyor

Ligde kalmak için mücadele veren takımları kalan 8 haftada zor bir süreç bekliyor. Ligde şu anda düşme hattında bulunan Dumlupınar, Değirmenlik ve Mormenekşe’nin kalan maçları şu şekilde;

siralama.jpg

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.