1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Lige kenetlendik”
“Lige kenetlendik”

“Lige kenetlendik”

Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu, Cumartesi akşamı Yenicami ile oynadıkları Süper Kupa maçını kaybetmelerinin kendilerini olumsuz yönde fazla etkilemediğini, aksine uzatmalarda beraberliği yakalamalarının takım olarak kenetlenmelerini sağladını söyl

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Lefke’nin teknik direktörü Toygar Davulcu, 2014-15 futbol sezonunun hayırlı olması dileği ile Cumartesi Lefkoşa’da oynayacakları Çetinkaya karşısında üç puan alıp lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Davulcu oyuncularının şu ana kadar çok büyük özveriler gösterdiklerinin altını çizdi. Davulcu, sezon başında çok çalkantılı günler geçirdiklerini ancak o günlerin geride kaldığını sözlerine ekledi.

Davulcu “Taraftarımızı sevindireceğiz”
Geçtiğimiz sezon Federasyon Kupası Şampiyonu olduklarını belirten Lefke teknik direktörü Toygar Davulcu, Cumartesi akşamı Yenicami ile oynadıkları Süper Kupa maçını kaybetmelerinin kendilerini olumsuz yönde fazla etkilemediğini, aksine uzatmalarda beraberliği yakalamalarının takım olarak kenetlenmelerini sağladını söyledi.
“Sezonun ilk maçı olan Çetinkaya maçına da moraller yüksek, takım olarak kenetlenmiş ve Cumartesi gecesi üzdüğümüz taraftarımızı, bu kez Cumartesi günü sevindirmek için sahaya çıkacağız” diyen Davulcu “Bu maça daha fazla taraftar grubu ile geleceğiz” dedi.

Son idman bugün, Rahmi’de maça yetiştirilmeye çalışılıyor
“Yenicami ile oynanan Süper Kupa maçında arka adalesinde sakatlanan Rahmi’nin Cumartesi gününe yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor” açıklamasını yapan teknik direktör Toygar Davulcu, Çetinkaya ile Cumartesi günü oynayacakları maç için son idmanlarını da bugün yapıp maç saatini beklemeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur