1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ
LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ

LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ

Süper Ligde yeniden kendine yer bulan Türk Ocağı, sezon içerisinde sorun yaşamamak için tecrübeli defans oyuncuları Salih Say ve Çağrı Kıral’ı transfer etmek için uğraş veriyor.

A+A-

 

Türk Ocağı, Salih Say ve Çağrı Kıral’ın transferinde ısrarcı olurken, Lefke Spor Kulübü, futbolcuları Salih Say ile Kaymaklı futbolcusu Çağrı Kıral’ın takasına sıcak bakıyor

Pazarlık hız verdi

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Geçtiğimiz sezon Birinci Lig’den yeniden Süper Lig’e şampiyon olarak çıkma başarısı gösteren Türk Ocağı’nın bir yandan yabancı arayışları devam ederken, diğer yandan da takıma rahat monte edebileceği deneyimli defans oyuncuları Salih Say ve Çağrı Kıral’ı kadrosuna katmak için uğraş veriyor.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre her iki oyuncu ile görüştüklerini ve bu oyuncularda kulüpleri ile antlaşmaya varıldıktan sonra Türk Ocağı’nda futbol oynayabileceklerini belirttiler.
Türk Ocağı Kulüp yetkilileri her iki oyuncunun da kulüpleri tarafından satış listesine konulduğu, bu durum karşısında Salih Say için Lefke kulübünün, Çağrı Kıral için de Küçük Kaymaklı kulüp yetkililerinin Türk Ocağı’na gitmeleri konusunda olaya daha sıcak bakmalarını açıkladı.
Bu arada yeni sezonda takım kurmakta zorlanan Süper Lig’in güçlü takımlarından Lefke Spor kulübü yönetimi, Salih Say’ın takımdan ayrılmak isteğine fazla sıcak bakmasa da bu oyuncunun yerini Küçük Kaymaklı’nın satış listesine koyduğu Çağrı Kıral ile doldurmak istediğini ve bu oyuncu ile görüştüğü belirtildi.


***********

Bahri Sönmez Bağcıl’da

 

Süper Lig’in güçlü ekibi Bostancı Bağcıl, futbolcu transferlerine devam ediyor. Bostancı ekibi, başarılı Baf Ülkü Yurdu’nun başarılı orta saha oyuncusu Bahri Sönemz ile anlaşmaya vardı. YENİDÜZEN’e kısa bir açıklama yapan genç oyuncu çok mutlu olduğunu, Bağcıl ile her konuda anlaştıklarını ve işin imzaya kaldığını belirtti. Bahri Sönmez, başarılı olmak için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.
Bahri Sönmez geçen sezon İkinci Lig’de Baf Ülkü Yurdu formasıyla 26 maçta forma giymiş ve 2 gol kaydetmişti.  


********

Okan Kibar Binatlı’da

 

Gönyeli’nin başarılı savunma oyuncusu Okan Kibar’ı Binatlı kaptı. Geçtiğimiz sezon Binatlı’da kiralık olarak forma giyen Okan Kibar, Binatlı’ya imza atmaya hazırlanıyor. Savunmadaki açığı Okan Kibar gibi güçlü ve deneyimli bir oyuncuyla kapatmayı hedefleyen Binatlı yönetimi, daha önce Bağcıl’da forma giyen Devrim İzge’yi de kadrosuna katmıştı.

İki ‘Süper’ sezon
2013-2014 sezonunda Gönyeli forması giyen tecrübeli oyuncu Okan Kibar ayni sezon kırmızı beyazlı formayla 26 maça çıkmış ve ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yaşamıştı. Okan Kibar, geçen sezon ise, Binatlı formasıyla 27 maça çıkmış ve takımının Süper Lig’e yükselmesinde önemli katkılarda bulunmuştu.

*********

Gürpınar bilmecesi çözüldü

Birinci Lig’in yeni ekiplerinden Karşıyaka’da Mehmet Gürpınar bilmecesi çözüldü. Haftalardır oyuncunun geleceği belirsizliğini korurken, geçtiğimiz akşam yapılan toplantıda sorun çözüldü. Gürpınar yeni sezonda da Yeşil beyazlı formayı giyecek.

Geçen sezon Karşıyaka forması giyen ve yeni sezon için yönetimle bir türlü el sıkışamayan başarılı oyuncu Mehmet Gürpınar Karşıyaka’yla yeniden anlaştı.  Geçtiğimiz günlerde gazetemize konuşan Mehmet Gürpınar, Tatlısu’dan teklif aldığını ancak, Karşıyaka yönetiminin kendisi için 15 Bin TL istediğini söylemişti. Bu transferin şu an için zor olabileceğini aktaran Gürpınar, Karşıyaka yönetiminden zorluk çıkarmamasını ifade etmişti.
Gürpınar, geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Birinci Lig’e yükselen Karşıyaka’nın bu başarısında önemli rol oynamıştı. 

 

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur