1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ
LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ

LİGE DOĞRU TAKIMLARIMIZ

Süper Lig’in genç ve iddialı ekibi Doğan Türk Birliği, sezon açılışını bugün yapıyor.

A+A-

 

Doğan’da ‘açılış’ günü

Süper Lig’in genç ve iddialı ekibi Doğan Türk Birliği, sezon açılışını bugün yapıyor. Uzun yıllardır Teknik Direktör Caner Oshan ve antrenör Afün Girgen yönetiminde çalışan Doğan Türk Birliği, bu istikrarını bu yıl da koruyacak. Serbest transfer hakkı bulunan Ahmet Sarı’yı kadrosunda tutan sarı-lacivertliler, yabancı futbolcularından Believe’le de devam etmek istiyor. Transferdeki en önemli hedefi, Küçük Kaymaklı’daki eski futbolcuları Ahmet Coşkun… Doğan Türk Birliği ayrıca Yenicami’den Serhat Önen’le de anlaşma zemini arıyor. Serhat’la ilgili en önemli rakibi ise ezeli rekabet yaptığı Türk Ocağı… Doğan Türk Birliği, forvette yeni bir yabancı futbolcu ile de anlaşmak istiyor. Doğan Türk Birliği sezonu bugün Girne 20 Temmuz Stadı’nda saat 18.00’de açacak.

--------------------------------------------------------------

 

Transferin gözdesi Hüseyin Adal

Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal, ‘serbest transfer’ hakkı nedeniyle transferin gözde isimlerinden biri konumuna geldi. Bir yandan kendi kulübü Küçük Kaymaklı ile uzlaşma zemini arayan Hüseyin Adal, diğer yandan kendisine gelen teklifleri de değerlendiriyor. Adal’a Mağusa Türk Gücü dahil üç farklı kulüpten transfer teklifleri olduğu konuşuluyor.

----------------------------------------------------------

Görneç sezonu açtı

Birinci Lig takımlarından Görneç, yeni sezonun ilk antrenmanını önceki gün yaptı. Hüseyin Cantürk yönetiminde çalışmalara başlayan Görneç, geçtiğimiz yılki kadrosunu korudu. Görneç’in hedefi yeni sezonda zirveyi zorlamak.

-----------------------------------------------------------

Şampiyon hoca boşta!

Yenicami ile adeta kupalara ambargo koyan, çalıştırdığı tüm takımlarda şampiyonluk coşkusunu yaşayan Teknik Direktör Turan Altay, henüz herhangi bir kulüple anlaşmadı. Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Yenicami’de teknik direktör Turan Altay yeni sezonda siyah-beyazlı kulüple yola devam etmeyecek Süper Lig’de son iki sezonun şampiyonu Yenicami’de teknik direktör Turan Altay yeni sezonda siyah-beyazlı kulüple yola devam etmeyecek. Yenicami, A2 takımı teknik direktörü Emre Perçinci ile yola devam etme kararı alırken, şampiyon hoca Turan Altay’ın hangi takımla anlaşacağı ise merak konusu.

-----------------------------------------------------------

Küçük Kaymaklı salondan, sahaya

Lefkoşa’nın köklü kulübü Küçük Kaymaklı’nın yeni sezon hazırlıkları için bugün sahaya inmesi bekleniyor. Teknik Direktör Vehbi Özerem yönetiminde sahaya inecek Küçük Kaymaklı’da transfer politikası ise henüz netleşmedi. Takımdan ayrılmak isteyen futbolcuların durumunun netleşmesinden sonra Küçük Kaymaklı, eksik yerlere takviye yönüne gidecek. 3 haftadır salon çalışmalarını sürdüren Küçük Kaymaklı’nın bugün saha çalışmalarına başlaması ile birlikte tempoyu artıracağı, ayrıca yeni yabancı oyuncuların da deneneceği öğrenildi.

 

Bu haber toplam 1438 defa okunmuştur