1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LİG’E DOĞRU, TAKIMLARIMIZ
LİG’E DOĞRU, TAKIMLARIMIZ

LİG’E DOĞRU, TAKIMLARIMIZ

Süper Lig’e yeniden dönen Binatlı, bu kez korkulu rüya görmek istemiyor.

A+A-

 

Binatlı 24 Temmuz’da başlıyor

Süper Lig’e yeniden dönen Binatlı, bu kez korkulu rüya görmek istemiyor. Yeni sezon açılışını 24 Temmuz Cuma günü yapacak olan Binatlı, Teknik Direktör Ahmet (Miyo) Soğukpınar yönetiminde hazırlanacak. Bir yandan sezon açılışının planlandığı Binatlı’da, öte yandan transfer çalışmaları da sürüyor. Binatlı, yeni sezon için kaleci, forvet ve stoper transferleri üzerinde çalışıyor. Küçük Kaymaklı’dan Kingsley’i kadrosuna katmak isteyen Binatlı, bu yöndeki çalışmalarını sürdürüyor.

-------------------------------------------

 

Yeni Boğaziçi 27 Temmuz’da topbaşı yapacak

Süper Lig takımlarından Yeni Boğaziçi’nde tatil bir hafta sonra bitiyor. Yeni Boğaziçi, yeni sezon için açılışı Teknik Direktör Kılıçali Kahraman gözetiminde yapacak. Kadrosunu korumayı hedefleyen Yeni Boğaziçi, farklı yabancı oyuncu seçenekleri arasından transferi de hedefliyor. Geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan Diallo ve Allen’in yanı sıra iki yeni yabancı oyuncu da deneyeceği öğrenilen Yeni Boğaziçi, kararını, hazırlık kampının ardından verecek.

------------------------------------------------

Doğan, Ahmet Coşkun’u geri almak istiyor

Süper Lig’in iddialı takımlarından Doğan Türk Birliği, yeniden yapılanma sürecini tamamlayarak, bu sezon şampiyonluğa oynamak istiyor. Altyapısından yetiştirdiği futbolcularla başarılı sonuçlar alan Doğan Türk Birliği’nin transferdeki hedefi, eski golcüsü Ahmet Coşkun’u yeniden takıma kazandırmak. Küçük Kaymaklı’da top koşturan Ahmet Coşkun, bir sezon sonra ‘serbest transfer’ hakkı kazanacak. Küçük Kaymaklı’nın Ahmet Coşkun transferinden para kazanması için son şansının bu yıl olduğu bilinciyle, Doğan Türk Birliği altyapısından yetiştirdiği futbolcusunun transferini bitirmek istiyor. Ahmet Coşkun’un bonservisi için konuşulan rakamlar ise oldukça yüksek.

---------------------------------------------------

GÖRNEÇ’te hedef ‘küme düşme sıkıntısı’ yaşamamak

1 Lig takımlarından Görneç’in bu yılki hedefi, küme düşme tehlikesinden uzun, başarılı bir sezon geçirmek. Görneç, yeni futbol sezonunu dün Hüseyin Cantürk yönetiminde açtı. Takıma kaleci, defans ve golcü transferi için çalışma yapılıyor.

-----------------------------------------------------

Hamitköy, gençlerine güveniyor

1 Lig takımlarından Hamitköy, A2 liginde şampiyon olan takımından yapılacak takviyelere güveniyor. Teknik Direktör Mustafa Özarabacı ile yeni sezona da devam etmek isteyen Hamitköy’ün hedefi, Süper Lig’e yükselmek. Hamitköy Başkanı Emir Miş, yeni sezon için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

 

Bu haber toplam 1994 defa okunmuştur