1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ligde puan avı
Ligde puan avı

Ligde puan avı

K-Pet Süper Lig’de 17.hafta heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 17. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Çekişmeli karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, ligin zor deplasmanları arasında yer alan Bostancı Bağcıl deplasmanına konuk oluyor. İkinci sıradaki Küçük Kaymaklı ise deplasmanda Gönyeli’nin konuğu olacak.

Ligde bugün; Bostancı Bağcıl – Yenicami, Lapta – Mağusa Türk Gücü, Serdarlı – Yeniboğaziçi ve Çetinkaya - Gençler Birliği karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Lefke – Doğan Türk Birliği, Cihangir – Mormenekşe ve Gönyeli – Küçük Kaymaklı  takımları karşı karşıya gelecek.

Batı’da zor maç: B.Bağcıl - Yenicami
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Bostancı Bağcıl ile Yenicami karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Doğan Türk Birliği’ne mağlup olan Bağcıl bu karşılaşmadan galip ayrılıp ligde rahat bir nefes almak istiyor. Ligde 16 puan farkla lider bulunan Yenicami ise bu maçtan da galibiyetle ayrılıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşma niyetinde. Ligde ilk devre oynanan maçı Yenicami 1-0 kazanmıştı. Yakup Özorun’daki maçı Hakan Muhtaroğlu yönetecek.

Kaza yapmak istemiyor: Lapta – Mağusa TG
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Lapta ile Mağusa Türk Gücü karşılaşacak. Geçen hafta Yeniboğaziçi karşısında tek golle mağlup olan ligin genç ekibi Lapta prestij maçlarına çıktığı ligde sürpriz niyetinde. Mağusa Türk Gücü ise zayıf rakibi karşısında galibiyet elde edip kaza yapmadan yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ligde ilk devre oynanan karşılaşmayı Mağusa Türk Gücü 4-0 kazanmıştı. Şht. Şevket Kadir’deki maçın hakemi Timur E. Bodi.

Tek çare galibiyet: Serdarlı - Yeniboğaziçi
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Serdarlı ile Yeniboğaziçi karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Gençler Birliği ile berabere kalan Serdarlı maçı kazanmak için elinden geleni yapacak. Geçtiğimiz hafta Lapta karşısında tek golle galip gelen Yeniboğaziçi takımı ise bu maçtan puan koparma peşinde olacak. Ligin ilk devresindeki maç 0-0 sona ermişti. 14 Ağustos Stadı’nda oynanacak olan zorlu maçın hakemi Mehmet Sezener olacak.

İntikam alacak mı? Çetinkaya – G.Birliği
Ligde bugün oynanacak kritik maçta Çetinkaya ile Gençler Birliği karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Yenicami’den fark yiyerek yara alan Çetinkaya, İskele temsilcisini mağlup edip tırmanışa geçmek istiyor. Geçen hafta Serdarlı ile berabere kalan Gençler Birliği de bu maçtan galip gelmek istiyor. Ligin ilk devresindeki maçı G.Birliği 5-0 kazanmıştı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu maçı Kerem Eran yönetecek.

İkisine de deplasman: Lefke – Doğan TB
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak maçta Lefke ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Cihangir’e yenilerek yara alan Lefke bu maçı kazanıp korkulu rüya görmek istemiyor. Geçen hafta aldığı Bağcıl galibiyetiyle ikincilik için şans yakalayan Doğan ise bu maçtan da galip ayrılmak istiyor. Ligin ilk devresindeki maç Doğan TB’nin 2-1 üstünlüğüyle tamamlanmıştı. Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta Savaş Tilki düdük çalacak.

Lefkoşa’da puan savaşı: Gönyeli – K.Kaymaklı
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Gönyeli ile Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Ligde son iki haftadır öne geçmesine rağmen maçları kaybeden Gönyeli bu maçtan puan alıp ligin dibinden kurtulmak istiyor. Ligde son 4 haftada galibiyet alamayan Kaymaklı’da ise hedef galibiyet üzerine kuruldu. Ligin ilk devresindeki maçı Kaymaklı 4-2 kazanmıştı. Gönyeli Stadı’ndaki maçın hakemi ise Utku Hamamcıoğlu olacak.

Puan aslanın ağzında: Cihangir - Mormenekşe
Ligde yarın oynanacak zorlu karşılaşmada Cihangir ile Mormenekşe karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Lefke’yi mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Cihangir bu maçı da kazanıp kendisini play-out dışına atma niyetinde. Geçen hafta Ruso’dan puanla dönen Mormenekşe ise bu maçtan da puan çıkarma peşinde. Ligin ilk devresindeki maçı Mormenekşe 2-0 kazanmıştı. Cihangir Stadı’ndaki maçın hakemi Serkan Şimşek

Bu haber toplam 1550 defa okunmuştur