“Ligde kalmak için çok uğraş verdik”

“Ligde kalmak için çok uğraş verdik”

Binatlı teknik patronu Gökmen Davutoğlu sezonu değerlendirdi...

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Binatlı’nın teknik direktörü Gökmen Davutoğlu, geride kalan 2016-17 sezonunu değerlendirdi. Gökmen Davutoğlu kötü bir sezon geçirdiklerini ancak, sezon sonunda ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 

 

Davutoğlu: “En zor dönemde göreve başladım”

Gökmen Davutoğlu, lige kötü başlayan bir Binatlı’nın kendisine teklif yaptığında hiç düşünmeyerek teklifi kabul ettiğini söyledi. Sezon içerisinde birçok maçta iyi oynadıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, tek hatalarının iyi oyunu sonuca yansıtamadıklarını ve bu yüzden ligin sonuna kadar sıkıntı yaşadıklarını belirtti. İstikrarsız bir grafik çizdiklerinin kaydeden Gökmen Davutoğlu, bu istikrarsız görüntünün dar bir kadro olmasından dolayı oluştuğunu sözlerine ekledi.

 

“Henüz net bir durum yok...”

Yeni sezon için görüşlerini aktaran Binatlı teknik direktörü Davutoğlu, yönetimle bir araya gelip bir ön görüşme yaptıklarını ancak henüz net bir durum olmadığını söyledi. Deneyimli teknik adam, kulübün Haziran ayı içerisinde Genel Kurul’u yapılacağının altını çizerek, bu konunun yapılacak olan Genel Kurul’dan sonra netlik kazanacağını dile getirdi.

 

Yusuf Yontar konusunda pazarlıklar sürüyor

Öte yandan Yenicami’nin kaleci Yusuf Yontar’a gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı almasının ardından Binatlı, genç kaleciyi renklerine bağlamak için kulübü ile pazarlıklara başladı. Görüşmelerin  devam ettiğini belirten kulüp başkanı Orsel Neşe, çalışmaların sürdüğünü, transferin her an gerçekleşebileceğini ifade etti.

Bu haber toplam 2121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.